BILL RANDEN & BAND: Ζωντανά στο Reservoir 164

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από κάποιες μουσικές διαδρομές στο Dallas της Αμερικής και στη συνέχεια στην Αθηναϊκή μουσική σκηνή και έχοντας τα main credits σε ανεξάρτητες δικές του παραγωγές, με τα διάφορα σχήματα που ασχολήθηκε κατά καιρούς, ο Bill Randen επιστρέφει με το πρώτο του solo album. Με πιο ακουστικό ήχο και πιο σκοτεινή τραγουδοποιία και διάθεση, δίνει ουσιαστικά ένα ώριμο άκουσμα που εμπλέκει την folk παράδοση με το προσωπικό του στοιχείο. Η κυκλοφορία αναμένεται για το φθινόπωρο του 2018.

Το ακουστικό σετ του Bill Randen εμπεριέχει κομμάτια από την καινούρια του δουλειά, το ντεμπούτο των The Randen “Strange Times”, επιλεγμένα covers και φανερώνει τις επιρροές από τους μεγάλους τραγουδοποιούς των 60s και 70s, όπως οι Bob Dylan, Neil Young, John Lennon, Tom Petty κ.α. καθώς και από group που καθιέρωσαν το folk – rock είδος, σαν τους The Band, The Byrds τους R.E.M. κ.α. 

Στο original υλικό του, όλες αυτές οι επιρροές συνδυάζονται και φιλτράρονται μέσα από το προσωπικό songwriting και την μοναδικότητα του ήχου του.

Bill Randen: Vocals, guitar, harmonica

Vasilis Avgerinos: Bass guitar

Vaios Tsatsalidis: Drums and percussion

Manolis Pantelias: Sound

Το live θα ξεκινήσει αυστηρά στις 9.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Reservoir 164

Κουντουριώτου & Σωτήρος 164, Πειραιάς

https://www.facebook.com/Reservoir-Cafe-bar-1513896232039557/?ref=br_tf

www.facebook.com/randenbill

www.instagram.com/randenbill

www.facebook.com/theranden

235