CONSFEARACY: “Consfearacy”

Ντεμπούτο album για τους Αμερικανο­γερ­μα­νούς Consfearacy που σχηματίστηκαν το 2009 και μουσικά συνδυάζουν το heavy metal, με το power και το τεχνικό thrash riffing.

Ακούγοντας το album αισθάνεσαι όλη την όρεξη και την ζωντάνια του γκρούπ που παρουσιάζει το υλικό του με άψογο τρόπο. Οι συνθέσεις είναι άρτιες, με επιθετικές κιθάρες και δυναμικά ρεφραίν, που κάνουν κατάληψη στο μυαλό σου. Εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον τραγουδιστή του γρούπ, Brian O Connor (ex- Vicious Rumors), που με την ζεστή χροιά της φωνής του κάνει άψογες ερμηνείες και πολύ καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα. Η μπάντα δείχνει πολύ καλά δεμένη και αυτό σίγουρα οφείλεται στο ότι την αποτελούν έμπειροι μουσικοί, όπως ο Brian O Connor που προαναφέραμε, ο Fabian Schwarz (The New Black) στην κιθάρα, ο Guenter Auschrat (The New Black, Abandoned) στο μπάσο, ο Ira Black (ex- Vicious Rumors, Lizzy Borden, Metal Church) στην κιθάρα και τέλος ο Timo Weis στα drums. Επίσης μεγάλο ρόλο στην απόδοση της μπάντας παίζει το γεγονός ότι έχουν βρεθεί support με μεγαθήρια όπως: DIO, Aerosmith, AC/DC, Judas Priest, Megadeth, Blind Guardian, Twisted Sister, Scorpions, Queensryche, Motorhead, Black Sabbath και ο κατάλογος συνεχίζεται!!! Όποιο τραγούδι και να ακούσουμε από το ομότιτλο album τους, θα εκπλαγούμε από την ποιότητα της μουσικής του, την μελωδικότητα και το άφθονο headbanging που προσφέρει. Ενώνοντας την ανατολή με την δύση, οι Consfearacy μας μιλούν για την νέα τάξη πραγμάτων, για τις θρησκείες, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις προφητείες για το τέλος του κόσμου. Το εξώφυλλο του album είναι από τον Dennis Sibeijn ο οποίος έχει δημιουργήσει στο παρελθόν εξώφυλλα και για τους Cavalera Conspiracy, Lamb Of God, Killswitch Engage, Job For A Cowboy και Chimaira.

Εμπιστευτείτε τους Consfearacy και αυτοί θα σας το ανταποδώσουν με τραγούδια όπως: “Fall From Grace”, “Dying To Kill” κ.α. Μακάρι να έχουμε πάντα τέτοιες νέες κυκλοφορίες!!!

Δημήτρης Άγας

425