TRAPPIST: “Ancient Brewing Tactics”

Μπύρα: ίσως η απόλυτη μούσα της σκληρής μουσικής, νέκταρ που ενώνει ετερόκλητα ιδιώματα και εμφανίζεται στιχουργικά σχεδόν όσο συχνά όσο ο Σατανάς, το ατσάλι, και το ΜΓΔ. Από τους Tankard μέχρι το “Biermacht” των Wehrmacht και τα “More beer” των Fear και “Six Pack” των Black Flag, η πολύχρωμη θεά έχει κοσμήσει εκατοντάδες lyric sheet και εξώφυλλα.

Enter the Trappist, ένα γκρουπ που έρχεται να μας διδάξει αρχαίες τακτικές ζυθοποιίας που τα μέλη του μάθανε στις προηγούμενες θητείες τους με κλασσικές μπάντες όπως Spazz, Infest, Crom, 16 και άλλους teetotalers (λέξη της ημέρας) δια μέσου μισής ωρίτσας d-beat/crust/hardcore και με συμμετοχές από μέλη των Iron Reagan, Pig Destroyer και Torche.

Ότι χρειάζεται να ξέρετε για αυτό τον δίσκο βασικά βρίσκεται σε τίτλους τραγουδιών όπως “Victims of a Bomber Raid” (λολζ), “Wolves in the Taproom” (ξανά λολζ) και ούτω καθεξής. Discharge, θρας και all-around σαματάς, με bonus εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για πολιούχους άγιους και Σουμέριες θεές. Κοινώς, τα σπάει.

520

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.