KRISIUN: “Scourge of the Enthroned”

Μπορεί κάποτε να ήταν πολιορκητικός κριός του είδους, αλλά όσοι αγαπάτε το βραζιλιάνικο Trio Bel Canto του death metal κρατάτε μικρό καλάθι.

Όχι πως τα αδέρφια Camargo/Kolesne κάνουν κάτι λάθος, αλλά δεν κάνουν και κάτι εξαιρετικό πια. Ναι, μας έριξαν γερό χαστούκι πριν χρόνια με το “Conquerors of Armageddon”, αλλά από κει και πέρα συνέχισαν με την ίδια φόρμα με αποτέλεσμα μια ροή συμπαθητικών άλμπουμ, με εξάρσεις όπως το εξαίρετο “Southern Storm”, αλλά και κοιλάρες, όπως το “Forged in Fury”.

Που στέκει το “Scourge…”; Κάπου στην μέση μάλλον, ούτε χάλια ούτε έπος, μάλλον ένα από τα άλμπουμ που βγαίνουν για να μένει ζεστή η μηχανή. Από την άλλη, έρχεται μετά από το “Forged…” οπότε φαντάζομαι πως μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός πως δεν είναι κακό το κάνει καλοδεχούμενο για τις death metal ορδές. Ρίξτε την αφτιά σας εννοείται, αλλά μην περιμένετε να σκίσετε το βρακί σας.

511

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.