PROJECT THEORY: Νέο single και video

Oι Θεσσαλονικείς nu metallers Project Theory, έβγαλαν στη δημοσιότητα ένα νέο video στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά ο Άλκης Κεχαγιάς (Μέμφις, Psycho Choke)..

Πρόκειται για το κομμάτι “False Alarm” και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album της μπάντας “Blood And Loyalty”, δυο χρόνια μετά το debut “Something Between Us” (review).

Η μίξη έγινε στο ValveStudio στη Θεσσαλονίκη από τον Στράτο Καραγιαννίδη, το mastering από τον Steve Nagasaki και το video έγινε από την CineVeil και τον Τάσο Αμαραντίδη. 

Σύντομα η μπάντα θα ανακοινώσει την tracklist καθώς και το artwork του “Blood And Loyalty” καθώς υπέγραψε με την αμερικανική Sliptrick Records.

Οι Project Theory είναι οι:
Ανδρέας Μπούτος – φωνητικά
Λευτέρης Αράπογλου – κιθάρες
Αλέξανδρος Κηπουρίδης – μπάσο
Κώστας Παπαγεωργίου – drums

 https://www.facebook.com/projecttheory/
https://www.youtube.com/user/ProjectTheory12

896

Avatar photo
About Φανή Τσουκαλά 171 Articles
Γεννήθηκε και μεγάλωσε [με γαλλικά και πιάνο(και μπαλέτο)] στη μαγευτική Αθήνα. Οι σχέσεις της με την rock και metal σκηνή ξεκίνησαν στο δημοτικό, με τη μία κασέτα που κυκλοφορούσε στο σχολείο, ηχογραφημένη από ραδιόφωνο, Λιωμένο Παγωτό από τη μία, Smells Like Teen Spirit από την άλλη. Η πρώτη κασέτα που αγόρασε παρόλ’ αυτά, ήταν Iron Maiden με Di Anno. ‘Έκτοτε έχει βρεθεί σε διαφορετικούς ρόλους, από τον πιο enthusiast θαυμαστή της νέας prog σκηνής, έως τον θιασώτη των Clutch. Σπανίως γράφει για πράγματα, εκτός αν θεωρεί ότι αξίζει να γραφτούν. Ονειρεύεται να βγει στη σύνταξη και να πάρει πτυχίο στην αστροφυσική, καθώς τα Ηumanities και τα Economics and Business που έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα, τα βρίσκει βαρετά απέναντι στο αχανές σύμπαν. Επιλογές καριέρας: αιώνια φοιτήτρια.