I.SEE.RED: Live με τους The Owl στο Death Disco

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

i.see.red + The Owl
Στο Death Disco | Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
Doors open | 20.30
Show starts | 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 5€

i.see.red
Οι i.see.red, δημιουργήθηκαν στην Αθήνα την αυγή του 2015 από τους Δημήτρη Κ. (lead guitar), Σταύρο Κ. (rhythm guitar) και Στρατή Μ. (drums), ενώ μόλις λίγους μήνες αργότερα, την πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Μιχάλης Κ. (bass) και Δημήτρης Σ. (vox).

Ένα, μόλις, χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή το πρώτο τους EP, αποτελούμενο από τέσσερα κομμάτια, με τίτλο “As Hope Runs Dry”.

Με το πέρασμα του χρόνου, ο ήχος τους πέρασε από διάφορα στάδια και διαμορφώθηκε αρκετά, καταλήγοντας στη σημερινή του μορφή· ένα κράμα μελωδικού death και hardcore, με εμφανές επιρροές από το χώρο του black metal.

Έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ηχογράφησης του ντεμπούτου άλμπουμ τους, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

https://www.facebook.com/iseeredgr/
https://iseeredgr.bandcamp.com/releases

The Owl
Οι “The Owl” είναι μια νέα μπάντα, η οποία κινείται σε death metal μονοπάτια κυρίως ευρωπαϊκού προσανατολισμού και αποτελείται από τους:
Πασχάλη Χριστόφυλλο: Φωνή
Σίμος Καγγελάρη: Κιθάρα
Ντίνο Ξαρχάκο: Drums
Socos: Μπάσο

Παρότι το συγκρότημα είναι σχετικά νέο, τα μέλη της παίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια μαζί, καθώς αποτελούσαν τα 3/5 των μη ενεργών πλέον Sacram. Πρόσφατα την ομάδα συμπλήρωσε ο Socos (αγόριαstonilio, ex-Socos & The Live Project Band), καταλαμβάνοντας τη θέση του μπασίστα. 

Το 2016, οι “The Owl” κυκλοφορήσαν ένα ψηφιακό mini-EP δυο κομματιών. Λίγους μήνες πριν η μπάντα ανέβασε στο youtube το κομμάτι Fractals σε μια live ηχογράφηση που έγινα στα Artracks Recording Studios. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Fractals από το παρακάτω link:


Στο death disco θα παίξουν κομμάτια από το επερχόμενο album τους.

https://www.facebook.com/the.owl.213/
https://theowlband.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCZyQiZOCtYKxmVRLzUsm8iw
https://www.reverbnation.com/theowl5

180