AT THE GATES: Νέο τραγούδι

Το νέο album των βετεράνων At The Gates,  με τίτλο “To Drink From The Night Itself “ θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου 2018 μέσω της Century Media Records και οι Σουηδοί μας προσφέρουν ένα τραγούδι για να μας κάνει παρέα ως τότε.

Πρόκειται για το ομώνυμο κομμάτι  “To Drink From The Night Itself “ και οι At The Gates ακούγονται να είναι σε πολύ καλή φόρμα! Ανυπομονούμε να ακούσουμε ολόκληρο το album!

1. Der Widerstand
2. To Drink From The Night Itself
3. A Stare Bound In Stone
4. Palace Of Lepers
5. Daggers Of Black Haze
6. The Chasm
7. In Nameless Sleep
8. The Colours Of The Beast
9. A Labyrinth Of Tomb
10. Seas Of Starvation
11. In Death They Shall Burn
12. The Mirror Black