CHRIS CORNELL: Κομμάτι μέσα από το “Johnny Cash: Forever Words”

Πριν τον απρόσμενο θάνατό του, ο Chris Cornell  συμμετείχε στη συλλογή “Johnny Cash: Forever Words”.

Η συλλογή περιέχει μελοποιημένα ποιήματα, στίχους και γράμματα του Johnny Cash. Ο Cornell έδωσε φωνή στο “You Never Knew My Mind”, στο οποίο συνδυάζονται τα “You Never Knew My Mind” που έγραψε ο Cash το 1967, με ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο “I Never Knew Your Mind”.

Ακούστε το κομμάτι παρακάτω

Ακολουθεί η tracklist του “Johnny Cash: Forever Words”:
1. “Forever/I Still Miss Someone” – Kris Kristofferson and Willie Nelson
2. “To June This Morning” – Ruston Kelly and Kacey Musgraves
3. “Gold All Over the Ground” – Brad Paisley
4. “You Never Knew My Mind” – Chris Cornell
5. “The Captain’s Daughter” – Alison Krauss and Union Station
6. “Jellico Coal Man” – T Bone Burnett
7. “The Walking Wounded” – Rosanne Cash
8. “Them Double Blues” – John Mellencamp
9. “Body on Body” – Jewel
10. “I’ll Still Love You” – Elvis Costello
11. “June’s Sundown” – Carlene Carter
12. “He Bore It All” – Dailey & Vincent
13. “Chinky Pin Hill” – I’m With Her
14. “Goin’, Goin’, Gone” – Robert Glasper featuring Ro James,and Anu Sun
15. “What Would I Dreamer Do?” – The Jayhawks
16. “Spirit Rider” – Jamey Johnson