PISSJAR: “Apathy & Cheap Thrills”

Πρώτη κυκλοφορία σε φυσική μορφή από τους Σουηδούς Pissjar με αυτό το 7άρι και για να το γιορτάσουνε πάνε above and beyond! Με αφορμή την δημιουργία του logo τους με την μέθοδο “σχηματίζουμε τα γράμματα κατουρώντας” η μπάντα αποφάσισε να κάνει σε γραμματοσειρά (κατρουλοσειρά;) όλο το αλφάβητο, ονομάζεται Pissjar Sans και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο www.pissjar.com.

Ναι, οκ, είναι μάρκετινγκ καγκουριές αλλά δεν μπορώ παρά να χαιρετήσω την αφοσίωση της μπάντας στο έργο αυτό (που πήρε ένα εξάμηνο ούρων) αλλά και το πόσο πετυχημένα δένει με το μουσικό κομμάτι, το οποίο είναι παλιό, καλό, βρώμικο scandi-punk/hardcore. Αντλώντας βασικές επιρροές από τους συνήθεις ύποπτους Nitad, Amdi Petersens Arme και Dead Stop, δεν διστάζουν να μπολιάσουν τον ήχο τους με λιγδιασμένα lead και rawk κοψίματα φέρνοντας στο μυαλό σε σημεία και τους συμπατριώτες τους Skitkids, χωρίς όμως να ξεφεύγουν πολύ προς τις ξεκωλωμένες motorpunk κατευθύνσεις των “σκατόπαιδων”.

Ό,τι χρειάζεται και τίποτα παραπάνω, προτείνω ανεπιφύλακτα στους χάρντκορ/πανξ την απόκτηση του “κατουρόβαζου”, και εννοείται μην το πιείτε, λουστείτε.       

530

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.