OLD MOTHER HELL: “Old Mother Hell”

Φρέσκο πράγμα οι Γερμανοί Old Mother Hell με το ομώνυμο άλμπουμ να είναι και η πρώτη τους κυκλοφορία και χωρίς να είναι κάτι το πρωτότυπο βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην heavy/doom αναγέννηση που παρατηρούμε στις μέρες μας.

Κλασσικός ήχος, γνωστές οι επιρροές, 6 κομμάτια βουτηγμένα στο παλιό καλό κρασί των Solstice, Isole, Grand Magus, Crypt Sermon αλλά και πιο αγνά heavy σημεία που παραπέμπουν μέχρι και σε W.A.S.P. Στιχουργικά πρωτοτυπούν με τα τραγούδια τους να αφήνουν τα κλασσικά μονοπάτια του είδους για ασχοληθούν με κοινωνικοπολιτικά θέματα (αντιρατσιστικά, αντιπολεμικά και αντιθρησκευτικά κυρίως) δοσμένα πάντα με το γνωστό βαρυμεταλλικό αλληγορικό στυλ (λύκοι, βουνά κλπ).

Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τους κατατάσσω στην κατηγορία “παίκτες- υποστηρικτές”, αυτοί δηλαδή που δουλεύουν από πίσω διακριτικά για να μπορέσουν οι πρώτες μούρες να σκοράρουν. Μπορεί λοιπόν να μην κερδίζουν σε δημοτικότητα αλλά κάθε τόσο χρειάζονται και αυτοί την αγάπη μας, ρίξτε ένα άκουσμα, δεν χάνετε κάτι.  

421

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.