FADOM: "Thrash Bandicoot"

Πατάς το play και συμβαίνουν τα εξής: Πρώτων μεταφέρεσαι σε παλαιότερη cult πλέον δεκαετία, δεύτερον συνειδητοποιείς άμεσα την “Ελληνικίλα” της παραγωγής/ δουλειάς/ ήχου κ.τ.λ. Και τρίτον και βασικότερων, βρίσκεις να κα­ρα­γου­στά­ρεις αυτή την Ελληνική Thrash/Heavy Metal προσπάθεια..

Γιατί που’σαι.. ναι μεν η φωνή του Θοδωρή θυμίζει Hetfield (και μη μου πείτε μάγκες ότι δεν γουστάρετε Metallica, γιατί θα σκίσω τα πτυχία μου!), ναι μεν αν τραγουδήσω εγώ θα ακουστώ πιο “ξένος” (λέμε τώρα), αλλά το τελικό αποτέλεσμα μετράει!! Και όποιος πει ότι δε του έρχεται να κάνει headbanging, ακούγοντας αυτό το demo είναι ψεύτης!

Οι Θοδωρής (φωνή), Πάνος (κιθάρα), Κώστας (μπάσο) και ο Μήτσος (έτσι έτσι!) στα ντραμς, έφτιαξαν ένα αξιόλογο demo που αποτελείται από τέσσερα κομμάτια, με μέσο όρο διάρκειας το κάθε ένα, τα 4:30 λεπτά!

Το πρώτο και ομώνυμο, είναι αρκετά “thrash στα μούτρα”, το δεύτερο “Heavenfall” και τρίτο The Rage of the God, είναι λίγο πιο heavy είπαμε Metallica στυλ αλλά κρατά χαρακτήρα και το “Endless War”, επίσης αρκετά ενδιαφέρον με εναλλαγές στη ταχύτητα!

Κοινώς, απλό και καλό heavy metal! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;


398