FIRE FROM THE GODS: Νέο video clip

Μέσα από το “Narrative Retold” του 2017, οι metalcorers Fire form the Gods παρουσιάζουν το official video για το κομμάτι “Evolve”.

Δείτε το παρακάτω…

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του δίσκου…

01- The voiceless
02- The taste
03- Public enemy
04- End transmission
05- Excuse me
06- Composition
07- Evolve
08- Pretenders
09- Diversion
10- In spite of doubt
11- Lifeline
12- Into the blue
13- Excuse me (Acoustic)