Εντυπωσιακό νέο video από τους Sober on Tuxedos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι heavy / southern / alternative rock metallers Sober on Tuxedos, έδωσαν μόλις στη δημοσιότητα το νέο τους video για το –επίσης νέο- τραγούδι “Best of Me” και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Δείτε και ακούστε το εδώ:

Στη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή συναντάμε τον Αριστοτέλη Μπατιστάτο, που –όπως φαίνεται- έχει στα σκαριά μία σειρά νέων video για τη μπάντα, τα οποία ανυπομονούμε δεόντως να αποκαλυφθούν!

Στο video συναντάμε –εκτός από live performance του συγκροτήματος- ράγκμπι και cage fighting και η ίδια η μπάντα μας εξηγεί τον λόγο:

“Το Best Of Me αναφέρεται στην προσπάθεια του καθενός να ξεπεράσει τις δυνάμεις του, τον ίδιο του τον εαυτό και την εικόνα που μπορεί να σχηματίζουν οι άλλοι για αυτόν. Διαλέξαμε δυο σκληρά αθλήματα που περιέχουν μεγάλη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση, στα οποία για να μείνεις όρθιος, πρέπει να βαδίσεις σε μονοπάτια που το “είναι” σου δεν έχει ξαναβρεθεί. Ο συνδετικός κρίκος που ενώνει αθλητές ΜΜΑ, μια ομάδα ράγκμπι και μια μπάντα, είναι ότι και στην μουσική μας, ένα σχήμα -όπως ένας αθλητής- πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του παρά το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτό και να έχει την δύναμη να στέκεται όρθιο σε όλες τις δυσκολίες που συναντά.”

Της παραγωγής και μίξης του “Best of Me” επιμελήθηκε ο Ιωάννης Σακκέτος στο Diesi Studio, ενώ του mastering ο Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Mother of Millions κ.α.).

Πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία των Sober on Tuxedos δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα, αν και το συγκρότημα είναι εδώ και κάποιον καιρό στο studio, βρισκόμενο σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογραφήσεων, έχοντας μάλιστα περιορίσει αρκετά τις ζωντανές του εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα των Sober on Tuxedos και ακολουθήστε τους στο Facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς εξελίξεις από το στρατόπεδο του σχήματος:

www.soberontuxedos.com
www.facebook.com/soberontuxedos

202