46- War Nerve

Πολλοί σίγουρα θα παρατηρήσατε διάφορες παρατυπίες και φάλτσες λεπτομέρειες σε ότι αφορά το Rockway.gr… Αυτές οφείλονται σε μια επίθεση που δέχτηκε το site πριν 15 περίπου ημέρες, από hackers, με σκοπό να μας κατεβάσουν και γενικά να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Δυστυχώς το κατάφεραν ως ενός σημείου, μιας και οι ζημιές που έγιναν στον κώδικα (άλλες φάνηκαν, άλλες όχι), γονάτισαν το site και όλο το team ακόμα τρέχει για να επαναφέρει το Rockway στο σημείο που ήταν.

title

{youtube}36GoW5T-Qsg|152|160|1{/youtube}

Pantera:
“War Nerve”

Αρχικά, οι ενδείξεις έδειχναν πως οι υπαίτιοι προέρχονται από γειτονική χώρα, αλλά ύστερα από ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν τα διαδικτυακά “τζιμάνια” μας, άλλαξαν τα σενάρια και για να μη μακρηγορώ, το συγκεκριμένο πλήγμα, μάλλον προέρχεται από Ελλάδα…

Δυστυχώς, έχω πολλούς λόγους να το πιστέψω αυτό, μιας και παρόλο που δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν παντού συνωμοσίες και δράματα, τους τελευταίους μήνες πολλά πράγματα “συμβαίνουν”… Όλο και κάποιες εταιρείες καθυστερούν συγκεκριμένα cd, με τη δικαιολογία πως δεν τα έχουν ακόμη στα χέρια τους, ενώ παράλληλα αναρτώνται κριτικές αυτών σε άλλα portal. Εννοείται πως υπάρχουν περιπτώσεις που το υλικό δε φτάνει ποτέ στα χέρια μας. Συγκεκριμένοι διοργανωτές (ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σπουδαίοι, ασχέτως με το τι θέλουν να πιστεύουν), με αστείες προφάσεις παραμερίζουν το Rockway. Άλλοι έχουν “θέμα” και με τη χρήση του logo μας, μιας και καμιά φορά, τρίτοι κάνουν κουμάντο στις αφίσες. Γενικά, πόρτες που ήταν πάντα ανοιχτές κλείνουν χωρίς λόγο. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά στην ουσία τους δε μας πτοούν… Προφανώς κάποιους πονάει η όποια επιτυχία μας και για αυτό μας χτυπούν κάτω από τη μέση.

Έλα όμως που καλώς ή κακώς, είμαστε μαζόχες και δε μασάμε από τέτοιου είδους τακτικές και ανταγωνισμό! Το σίγουρο είναι πως κάποιοι όλα αυτά θα τα βρουν μπροστά τους, ενώ όσοι έχουν ταχθεί υπέρ μας (ευτυχώς πολλοί) θα εξακολουθήσουν να έχουν όποια στήριξη μπορούμε να τους παρέχουμε.

rocka46Κάλλιστα θα μπορούσα να α­να­φέ­ρω συ­γκε­κρι­μέ­να ονό­μα­τα και καταστάσεις, αλλά προ­τι­μώ να μη ρίξω και άλλο λά­δι στη φωτιά. Άλλωστε δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι να ξεκινήσω δημόσιες έριδες, έτσι ώστε να ανεβάσω τη δη­μο­τι­κό­τη­τα. Αυ­τές εί­ναι τα­κτι­κές που χρη­σι­μο­ποιούν άλ­λοι, ενώ φυ­σι­κά υπάρχει και η απάθεια, κατά την οποία κάποιοι προ­τι­μούν να έχουν μονάχα τις α­πό­ψεις που τους υπα­γο­ρεύουν οι εκάστοτε αρ­μό­διοι, με αποτέλεσμα ένα απρό­σω­πο site.

Το συγκεκριμένο κείμενο είναι μέσα στα νεύρα, το καταλαβαίνω, και πιθανότατα να αναφέρω πράγματα που δε θα έπρεπε, αλλά αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει. Άπαξ και κάποιος νιώθει πως απειλείται από τη δημοτικότητα του Rockway, ας γίνει καλύτερος! Η μαγκιά είναι να υπερτερείς του αντιπάλου και όχι να αποζητάς την καταστροφή του.

Δημοσιεύθηκε στις 30/05/11

ΥΓ το ότι ούτε οι Katatonia μάζεψαν αρκετό κόσμο, λέει πολλά… Το ότι ο Roger Waters κάνει τριήμερο, ακόμη περισσότερα… Για να δούμε το Σάββατο που έχει The Ocean, Intronaut και Red Fang στο An, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

rocka46

237

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.