MEMORAIN, REFLECTION & FLOATING WORLDS σε κοινή περιοδεία στην Ρωσία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Memorain, Reflection και Floating Worlds, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή μίνι περιοδεία στην Ρωσία τον Μάρτιο ,όπου θα παρουσιάσουν παλιό αλλά και νέο υλικό της δισκογραφίας τους. Η «GREEK ATTACK TOUR 2018» θα περάσει από την Μόσχα στις 8 Μαρτίου, το Καζάν στις 9 Μαρτίου και θα κλείσει στις 10 Μαρτίου στο Τσεμποξάρι.

Οι heavy thrashers Memorain, επιστρέφουν στην Ρωσία για πέμπτη συνεχόμενη headline περιοδεία, στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους άλμπουμ «Nous Of Time», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου από την Ellefson Music Production και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κρίνοντας από τα τραγούδια που έχει ήδη δημοσιεύσει η μπάντα μέχρι στιγμής.

Για τους epic/doom metallers Reflection, αυτές θα είναι οι πρώτες τους συναυλίες στην Ρωσία, στα πλαίσια της “Bleeding Babylon Tour ’17 – ‘18”, η οποία πέρασε ήδη από Κύπρο και Αθήνα πέρυσι αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, για την προώθηση του 5ου άλμπουμ τους, «Bleed Babylon Bleed» το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι από την Pitch Black Records

Πρώτη εμφάνιση επί ρωσικού εδάφους και για τους power/progsters Floating Worlds, οι οποίοι έπειτα από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στην Ευρώπη το 2015, επιστρέφουν φέτος στα συναυλιακά δρώμενα, με αφορμή την περιοδεία προώθησης του τρίτου τους δίσκου, οι ηχογραφήσεις του οποίου ολοκληρώθηκαν στο τέλος του 2017, ενώ η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στα μέσα αυτής της χρονιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα venues που θα φιλοξενήσουν τα events όπως και με τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων, θα ανακοινωθούν σύντομα.

211