ANIALATOR: “Rise to Supremacy” EP

Ανια-λέϊτορ! Χαχαχαχαχαχα! Θα με πεθάνετε ρε!

Οι Anialator ιδρύθηκαν το 1986 και μετά από κάποια demos και EPs αποφάσισαν, όχι άδικα, να μετονομαστούν σε Sufferance.

30 χρόνια μετά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να επαναδραστηριοποιηθούν με το ίδιο όνομα και να κυκλοφορήσουν το 19 λεπτών EP, με τίτλο “Rise to Supremacy”.

Αλλά ας δούμε, τι γίνεται μουσικά! Το κλίμα είναι “πολεμικό” και θυμίζει έντονα τις αρχικές στιγμές των Sepultura, ενώ κιθαριστικά δανείζονται και κάποιες Slayer-ιές, με τα φωνητικά να “λένε” crossover σε στιγμές. 

Η παραγωγή είναι ό, τι πρέπει και τα πέντε κομμάτια είναι δυνατά και κοτσονάτα, χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι καινούργιο. Οι έμπειροι thrashers θα το αγκαλιάσουν με θέρμη, αλλά όσοι ακολουθούν μόνο τα “σιγουράκια” και τις εξαιρέσεις που σπάνε τα στεγανά των μεγαθηρίων θα τους προσπεράσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ίσως όμως πάλι, πέντε κομμάτια να είναι μια πολύ μικρή γεύση για να μπορούμε να παραθέσουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη, για αυτό το λόγο θα κρατήσουμε μια πισινή για να μην έρθουν με full length/ισωπέδωση και ψάχνουμε να πάρουμε τα λόγια μας πίσω. Τις δυνατότητες τις έχουν αν μη τι άλλο!

https://www.facebook.com/Anialatortx/

573

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2110 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.