ΙΝ PLEXUS: Kooba Tercu, Duoyu, Fuku Cosmonot και Iota, ζωντανά στο ΙΛΙΟΝ Plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kooba Tercu + Duoyu + Fuku Cosmonot + Iota
LIVE! 29/12 | ΙΛΙΟΝ plus

H Unrest Productions κλείνει συναυλιακά το 2017 στις 29 Δεκεμβρίου, στο ΙΛΙΟΝ plus με το [In Plexus]. 

Μία θορυβώδης σύμπραξη / συνεργασία από μπάντες της εγχώριας σκηνής οι οποίες πραγματεύονται experimental rock ήχους ,και όχι μόνο,σε συνδυασμό με visual projections.Το live παίρνει μια υβριδική μορφή και χωρίζεται σε “Codex 0” και “Codex 00” και οι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθοι.

Ώρα Έναρξης: 20;30
Είσοδος: 6 €

Artists performing:

CODEX 0 : [NOISE]

Kooba Tercu (ATH)

H εξαμελής μουσική κολεκτίβα του Johnny συνδυάζει χαμηλές συχνότητες μεγάλων εντάσεων με θορυβώδεις και εξωτικούς ήχους σε φουτουριστική ψυχεδέλεια που ισορροπεί μεταξύ συναισθηματικά δυσοίωνου και ευοίωνου ήχου. Με τις 2 κυκλοφορίες της μπάντας, “Kooba Tercu” (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) and “Bakla Horani” (CS, Hominid Sounds,UK, 2016) βρέθηκαν σε μικρότερες η μεγαλύτερες σκηνές όπως του “Plissken festival 2016” , support act στο sold out live των Goat στο Gagarin, αλλά και δίπλα σε άλλες μπάντες όπως Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon.

https://koobatercu.bandcamp.com/

Videos:

Fuku Cosmonot (SKG)

Το Fuku Cosmonot γράφει μουσική απ’ το 2015. Στις 29 Δεκέμβρη θα ξαναεμφανιστεί στην Αθήνα με ανανεωμένη σύσταση, πρωτότυπο οπτικό υλικό και καινούριες συνθέσεις, καθώς και κομμάτια απ’ τον επερχόμενο δίσκο του ” I AM ” που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα το 2018.

Videos

CODEX 00 : [BRASS]

Duoyu (ATH)

Οι Duoyu σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα μέσα από τυχαίες συναντήσεις σε χώρους μαζικής πνευματικής διαστρέβλωσης, κάτω από συνθήκες αμφισβητήσιμης νηφαλιότητας. Χαρακτηριστικά στοιχεία του πολυμορφικού ήχου τους, τα ηχοτόπια τρομπέτας, το διακοπτόμενο groove, οι κοφτές κιθάρες και τα παρανοϊκά μελωδικά φωνητικά. Μετά την κυκλοφορία του single “Arrows”, τo πρώτο τους album, “AtomicClock” κυκλοφόρησε το 2014 ανεξάρτητα και ακολούθησαν εκτεταμένα σουαρέ ζωντανών εμφανίσεων. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση είναι έτοιμοι για την ολοκλήρωση της 2ης ολοκληρωμένης κυκλοφορίας τους.

https://duoyuband.bandcamp.com/releases

Videos

Iota (ATH)

Το 5μελες σχήμα των IOTA μετράει ένα χρόνο ζωής και αποτελείται από drums, κιθάρα, μπάσο, τρομπέτα και Sound design με τα οποία αναδιατάσσουν μικρότερα μουσικά θέματα με στόχο την δημιουργία έντονων ηχοτόπιων. Θα μας παρουσιάσουν την 1η τους δουλεία “Part of something”. Μουσικές συγκλίνουσες που σχετίζονται με το παίξιμο τους nujazz, downtempto,electronic,instrumental hip hop,experimental music.

https://www.facebook.com/iotatunes/
https://open.spotify.com/album/4sVKdK1poo1uc8j9hAT5sF
https://store.cdbaby.com/cd/iota13
https://iotatunes.bandcamp.com/album/part-of-something-album

Videos

59