JAMIROQUAI: ζωντανά στο Release Athens 2018 στις 17 Ιουνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Release Athens 2018 / June 17 / Jamiroquai + more tba

Το Release Athens 2018 έρχεται! Το φεστιβάλ που έδωσε νέα πνοή στα μουσικά μας καλοκαίρια επιστρέφει με σκοπό να χαρίσει μερικές ακόμα αξέχαστες βραδιές στο κοινό της Αθήνας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Οι Jamiroquai, μία από τις διασημότερες μπάντες των δύο προηγούμενων δεκαετιών, θα βρεθούν – επιτέλους – κοντά μας, με τον Jay Kay σε φουλ φόρμα πλέον, μετά την περσινή περιπέτεια που οδήγησε στην αναγκαστική ματαίωση της εμφάνισής τους στο Release Athens 2017. Ακριβώς έναν χρόνο μετά, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, η αναμονή θα λάβει αίσιο τέλος και το μεγαλύτερο party του καλοκαιριού, όπως είχαμε υποσχεθεί, μας περιμένει όλους! Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Όπως πάντα, όλα αυτά θα λάβουν χώρα στην Πλατεία Νερού, έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με πολύ εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από κάθε μέρος – και με κάθε μεταφορικό μέσο – της Αθήνας.

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Διάθεση:

Online /www.releaseathens.gr και www.viva.gr/ τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Πληροφορίες:

Απλά Εισιτήρια:
Η προπώληση ξεκινάει στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό) και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 (μονό) και 75 ευρώ (διπλό).
Στην τρίτη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 45 (μονό) και 85 ευρώ (διπλό).
Στην τέταρτη και τελευταία φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 50 (μονό) και 95 ευρώ (διπλό).
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 55 ευρώ (μονό).

Vip Tickets:
Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων.

Για την 17η Ιουνίου (Jamiroquai, more tba)

Η προπώληση ξεκινάει στα 100 ευρώ.
Στην επόμενη φάση, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 120 ευρώ.
Στην τρίτη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 140 ευρώ.
Στην τέταρτη και τελευταία φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 150 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
– ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
– open bar
– προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
– ιδιωτικό parking
– ξεχωριστές τουαλέτες
– αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

www.releaseathens.gr
https://www.facebook.com/releaseathens/

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:
Θωμάς Μαχαίρας / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 6936161979 &
Γιάννης Λυμπέρης / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 6945622781

Κυριακή 17 Ιουνίου: Jamiroquai + more to be announced

Οι Jamiroquai δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρωτοπόροι του future funk και μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του πλανήτη τα τελευταία 25 χρόνια, έρχονται – ουσιαστικά, για πρώτη φορά σε ένα event ανοιχτό σε όλους – με σκοπό να μετατρέψουν τη βραδιά της 17ης Ιουνίου σε ένα ξέφρενο party που όμοιό του δεν θα έχει ξανασυμβεί στην Αθήνα!

Ο μοναδικά ταλαντούχος Jay Kay – ιδρυτής, frontman, τραγουδιστής, συνθέτης, ψυχή ολόκληρου του project των Jamiroquai – και η πολυμελής παρέα του (μία μπάντα… διαστημικών ικανοτήτων και ζωντανών επιδόσεων) επέστρεψαν το 2017 με το πολύ επιτυχημένο ‘’Automaton”, το οποίο – με κομμάτια σαν τα “Cloud 9”, “Superfresh”, “Summer Girl”, “Automaton” – πήρε ήδη τη θέση του δίπλα σε όλες τις τεράστιες επιτυχίες που κατέστησαν τον Jay και τους Jamiroquai ως τους απόλυτους ηγέτες του funk / acid jazz κινήματος: “Virtual Insanity”, “Deeper Underground”, “Cosmic Girl”, “Canned Hit”, “Too Young To Die”, “You Give Me Something”, “Little L”, “Alright”, “Space Cowboy”, “Love Foolosophy”, “Feels Like It Should”, “Runaway”, “Supersonic”, “Blow Your Mind”, “Corner Of Earth” και πολλά ακόμα!

Από το 1992, όταν και σχηματίστηκαν στο Λονδίνο, κοινό και κριτικοί στην κυριολεξία ξεμυαλίστηκαν μαζί τους. Οι Jamiroquai αναζωογόνησαν τη σύγχρονη pop ανοίγοντας τον δρόμο σε πολλούς συναρπαστικούς καλλιτέχνες, με την επιρροή τους να φτάνει μέχρι και σήμερα, αφού φανατικοί οπαδοί τους δηλώνουν ονόματα όπως οι Chance the Rapper, Pharrell Williams, Daft Punk, Jungle, Mark Ronson, Tyler the Creator, Redman & The Intenet, Gnarls Barkley, Scissor Sisters, Gramatik, Quantic, Roisin Murphy, Robbie Williams και πολλοί άλλοι!

Κλήθηκαν να παίξουν δίπλα στον Stevie Wonder και τη Diana Ross, έβαλαν 3 δίσκους στο νο 1 της Βρετανίας και 8 στο Top-3, έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν κερδίσει βραβεία Grammy, κρατούν το ρεκόρ για τον κορυφαίο funk δίσκο σε πωλήσεις, με το περίφημο “Travelling Without Moving”, και με το “Automaton” βρέθηκαν στην κορυφή των spotify charts σε 34 διαφορετικές χώρες!

Ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα θα πάψει, επιτέλους, να υφίσταται. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού ξεκινά – και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Γι’ αυτό, αναζητήστε το πιο εκκεντρικό καπέλο και την καλύτερη χορευτική σας διάθεση και προετοιμαστείτε για την 17η Ιουνίου!

283