DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN: live στο Κύτταρο στις 12 Ιανουαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Όταν η φωνή και το ..ταπεραμέντο των «Ημισκούμπρια» συναντάει τον αμερικάνικο heavy ήχο και ύφος τότε… ένα πολυδιάστατο πρωτοποριακό live happening γίνεται στο Κύτταρο…!!!
DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN
LIVE @ KYTTARO

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η Rock ,Rap ,Heavy μπάντα DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN θα βρεθούν στη σκηνή του ιστορικού “Kyttaro Live Club” για την πρώτη εμφάνιση της χρονιάς. Μια μεγάλη συναυλία χωρίς προηγούμενο..!!!

Η μπάντα θα παίξει κομμάτια από την δισκογραφία της καθώς και ολοκαίνουργια κομμάτια από την νέα δουλειά που ετοιμάζει. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές από διάσημους καλλιτέχνες που επηρέασαν τον ήχο και την πορεία της μπάντας. Η Rap θα συναντήσει τη Rock  σε ένα πάρτυ με πολύ headbanging και εκλεκτούς καλεσμένους !!!

Fb EVENT: https://www.facebook.com/events/125056968279648/
ΠΟΡΤΕΣ: 21.00  / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 7€ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :  ΚΥΤΤΑΡΟ www.kyttarolive.gr
(10.00-13.00 καθημερινές και ώρες-συναυλιών)
VIVA.GR  http://www.viva.gr/ RELOAD STORES  https://www.facebook.com/ReloadStores
SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/ 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου  http://www.11876.gr/
MEDIA MARKT http://www.mediamarkt.gr/ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ http://www.evripidis.gr/
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ  http://www.athinorama.gr/



BIO:
Ο Δημήτρης Μεντζέλος θεωρείται από τους πρωτεργάτες του ελληνικού hip hop. MC ,στιχουργός και performer κατά την 20ετή πορεία του με τα Ημισκούμπρια με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην Ελλάδα , εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλές σόλο δουλειές και συνεργασίες.

Οι Prejudice Reborn είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στα πλαίσια του αμερικάνικου ήχου με heavy metal επιρροές. Έχουν δύο επίσημες δουλειές και πολλές συναυλίες στο ενεργητικό τους. Είναι γνωστοί επίσης για τα εξαιρετικά live tribute στους Metallica.

Οι “Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn”  δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2013 όπου και κυκλοφόρησαν το EP “Rock Rap Heavy” καθώς και δύο μουσικά βίντεο, το ομώνυμο κομμάτι “Rock Rap Heavy” και το “La Strada”. To αυτοαποκαλούμενο από το ίδιο το συγκρότημα “Rap/Rock project” απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και περιοδικά ενώ πραγματοποίησε πολλές συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Τον Ιούνιο του 2017 αποφάσισαν να συνεργαστούν με το δεξί χέρι του Ice-T στα 90’s τον Donald D. από τους Syndicate με το  single/music video “Scream Your Lungs Out”. Το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε καινούριο υλικό και έχει στόχο την κυκλοφορία ενός full length album συνεχίζοντας παράλληλα τις live εμφανίσεις.


378