Tourlou The Band + Drunk Jackals: live 29 Δεκεμβρίου στο AN club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 και το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ.
https://www.facebook.com/events/1320620298084408/

Οι Tourlou The Band από την Πάτρα, επιστρέφουν στο ΑΝ Club για ένα Christmas Special Live Show. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013 σε μια διαδικασία πειραματισμού με την ελληνική παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Παράδοση και ρεμπέτικο rock, σε συνδυασμό με στοιχεία ρέγκε και stoner ή αλλιώς progressive ρεμπέτικο. Έχουν αναδειχθεί μέσα από το φεστιβάλ του Schoolwave, έχουν εκκεντρικά ακούσματα, διαφορετικά, που προέρχονται από ξεχωριστές μουσικές επιρροές.

Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο ομώνυμο EP, ενώ φέτος έγινε το release της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο “Παντοπωλείον”. Ο δίσκος αντιπροσωπεύει τον ήχο των Tourlou, συνδυάζοντας παλιές και καινούριες ηχητικές προσεγγίσεις παραγωγικά και συνθετικά. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album και αρκετό καιρό μετά από το τελευταίο live τους στην Αθήνα, εμφανίζονται στη σκηνή του ΑΝ με παλιό αλλά και νέο υλικό για ένα από τα πιο δυνατά τους live μέχρι τώρα!!

https://www.facebook.com/Tourlou-The-Band-194679577393917/
https://tourloutheband.bandcamp.com/

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην έρημο της Κορίνθου. Με την αγάπη για το αμερικανικό και βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s να τους ενώνει αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια. Έκτοτε αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε πρόβες, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το πρώτο τους EP με τίτλο “Seven Souls” κυκλοφόρησε σε CD τον Μάιο του 2016 και σχεδόν ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ,με τίτλο “Countryside” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017. Η μουσική τους διατίθεται στο Spotify, Bandcamp, iTunes και στο YouTube. Επιστρέφουν στο An Club μετά απο καιρό για ένα μοναδικό live, καθώς θα παρουσιάσουν στο κοινό της Αθήνας την νέα δισκογραφική κυκλοφορία τους.

https://www.facebook.com/DrunkJackals/
https://drunkjackals.bandcamp.com/

KOLOMVOU EVA
Booking – Management – Production – P.R
EVACUATE PRODUCTIONS
(SOLOMOU 17 – 19 EXARHIA)
Tel No: ++30 210 33 05 056
Mobile: ++ 30 697 6536114
E mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
             http://www.anclub.gr
             https://www.facebook.com/AnClubofficial

208