DESTRUCTION: Δείτε το video clip και όλες τις λεπτομέρειες του νέου album

Οι γερμανοί thrash metallers Destruction πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους compilation η οποία θα έχει τίτλο “Thrash Anthems II”, δέκα χρόνια μετά το part I, μέσω της Nuclear Blast στις 10 Νοεμβρίου.

Για να γιορτάσουν το γεγονός της κυκλοφορίας, δημοσιοποίησαν και ένα νέο video για το κομμάτι “United By Hatred” (το οποίο βρίσκεται στο “Eternal Devastation” του 1986) και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή. Το clip περιλαμβάνει αρχειακό live υλικό από την 30χρονη ιστορία της μπάντας, όπως επίσης και ένα ομότιτλο video medley με συνοδεία φωτογραφικού υλικού το οποίο αποτελείται από μέρη των “United By Hatred”, “Black Death”, “Black Mass” και “Confound Games”.

Ο Schmier δήλωσε:

“Από τη στιγμή που υπήρχε η απαίτηση των οπαδών και είναι μέρος του παρελθόντος μας, αποφασίσαμε να κάνουμε το δεύτερο μέρος αυτού του ρετουσαρίσματος του κλασσικού ’80’s υλικού των Destruction. Ξέρουμε ότι σε πολλούς δεν θα αρέσουν οι νέες version των κομματιών, αλλά ήταν σημαντικός στόχος για μας να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα για τη νέα γενιά των metalheads που δείχνει να της αρέσουν αυτές οι νέες, brutal ηχογραφήσεις. Είμαστε χαρούμενοι που η Nuclear Blast κυκλοφορεί αυτή τη συλλογή. Οι “δονήσεις” αυτού του δίσκου είναι τόσο μοχθηρές, αντιεμπορικές και έχουν αυτό το 80’s feeling σε ακόμη πιο επιθετική μορφή και αυτό είναι που έκανε το thrash μας τόσο ιδιαίτερο και τότε, και τώρα.”

Η tracklist του “Thrash Anthems II”:
01. Confused Mind
02. Black Mass
03. Frontbeast
04. Dissatisfied Existence
05. United By Hatred
06. The Ritual
07. Black Death
08. The Antichrist
09. Confound Games
10. Rippin’ You Off Blind
11. Satan’s Vengeance
Bonus Track
12. Holiday In Cambodia (διασκευή Dead Kennedys)

Το artwork είναι μια δημιουργία του ούγγρου Gyula ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Annihilator, Grave Digger, Tankard κ.α.

Οι Destruction είναι οι:
Schmier (μπάσο / φωνητικά)
Michael Sifringer (κιθάρες)
Vaaver (drums)

www.destruction.de
www.facebook.com/destruction
www.nuclearblast.de/destruction

223