SL Theory – Chrysilia: Live στην Αρχιτεκτονική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SL Theory – Chrysilia
Live στην Αρχιτεκτονική
3 Δεκεμβρίου 2017

Το prog συναντά το folk και οι SL Theory τους Chrysilia σε μία μεταλλική σύμπραξη στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!

Οι SL Theory μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, γυρνούν στην Αθήνα και φέρνουν μαζί τους το show που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα κομμάτια. Η αποθέωση του Prog Rock και ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών σε ένα εκρηκτικό, δίωρο set!

Οι Chrysilia, ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα νέα ελληνικά metal συγκροτήματα, με το debut album τους “Et In Arcadia Ego” να κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου από τη Φινλανδική Lion Music, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, φέρνοντας μαζί του μελωδικούς folk metal ήχους που συναρπάζουν!

Xώρος: Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι (Ελασιδών 6)
Ημερομηνια: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
Τιμή Εισιτηρίου: Προπώληση & Ταμείο 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Προπώληση Eισιτηρίων στην τιμή των 10 Ευρώ   
•Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και paypal στο www.123tickets.gr χωρίς χρέωση handling fees.

Οκτώ χρόνια μετά την δημιουργία των SL Theory από το drummer Σωτήρη Λαγωνίκα (What’s The Buzz? / Double Treat) και την κυκλοφορία του πρώτου album “SL Theory – I”, το συγκρότημα έχει, πλέον, εξελιχθεί σε δεκαμελές σχήμα με την προσθήκη των Mike Karasoulis (Dakrya / Double Treat) στα φωνητικά, Alex Flouros (Seduce The Heaven / Fragile Vastness / What’s The Buzz?” στην κιθάρα, Γιάννη Νίγδελη (Double Treat) στην κιθάρα, Μάνο Γαβαλά (Sound Of Silence / Airged Lamh / Noely Rayn) στα πλήκτρα και Chris Kollias (Seduce The Heaven / Persona Non Grata) στο μπάσο καθώς επίσης και τους Αλέξανδρο Λουζιώτη, Κανδια Μπουζιώτη, Χριστίνα Αλεξίου και Μαργαρίτα Παπαδημητρίου στα χορωδιακά φωνητικά.
Τον περασμένο Μάρτιο, οι SL Theory παρουσίασαν το πλήρες album του Σωτήρη Λαγωνίκα  «Progressively Dark” με τη συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων καθώς επίσης και κομμάτια από τα “SL Theory – I” (2009) και “Different Space Different Time” (2014) και νεώτερα κομμάτια τους, σε ένα live που τάραξε τα νερά της Ελληνικής progressive metal σκηνής και όχι μόνο. Ακολούθησαν συναυλίες σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού πριν οι SL Theory μπουν για ακόμη μία φορά στο studio για την ηχογράφηση της νέας τους δουλειάς που αναμένεται σύντομα.

Οι Chrysilia δεν επιθυμούν να κατηγοριοποιούνται, αλλά οι μουσικοί καιροί τούς κατατάσσουν στο χώρο του soundtrack/symphonic/folk metal. Μουσικά παιδιά της rock performer και ηθοποιού musical Chryso, του Elias Pero (ex-Sovereign) και του διεθνούς φήμης παραγωγού Bob Katsionis (Firewind, Serious Black, Outloud), οι Chrysilia εξελίχθηκαν γρήγορα σε ένα σχήμα ταλαντούχων, φιλόδοξων και έμπειρων μουσικών. Ο βιρτουόζος Teo Ross στην κιθάρα, ο ταλαντούχος John Matzakos στα πλήκτρα, πλαισιωμένοι από τους Jim Ramses (Keepers of Jericho) στο μπάσο, Simon Kay (ex-Seduce The Heaven) στα drums και τον μοναδικό Odysseas (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών) στο βιολί δημιούργησαν ένα σύνολο που οδήγησε σε μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην ελληνική folk metal κοινότητα. Ο πρώτος δίσκος των Chrysilia, “Et in Arcadia ego”, λαμβάνει ήδη διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο και έχει εξασφαλίσει διεθνή διανομή σε όλες τις ηπείρους. Αφιερωμένος στην Αρκαδία, τόσο ως τόπο όσο και ως σύμβολο της Ουτοπίας, όπως αυτή είναι γνωστή από τον Διαφωτισμό και ύστερα, ο πρώτος δίσκος των Chrysilia αποτελεί μια μεταφορά στιχουργικά που αναφέρεται στο μύθο, την απομυθοποίηση, την αγάπη, την απογοήτευση και την ελπίδα, μέσα από ένα μυθολογικό ελληνικό πρίσμα. Αποτελεί τιμή των Chrysilia να παρουσιάζουν για πρώτη φορά τον δίσκο αυτό με τους SL Theory, στο πρώτο από μία σειρά διεθνών live shows.

196