THERION: Κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη rock opera τους στην αρχή του νέου έτους

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα των Σουηδών Therion στο Facebook, σύντομα θα κυκλοφορήσει η πρώτη τους rock opera, ένα project πάνω στο οποίο δούλευε πολλά χρόνια ο ηγέτης τους Christofer Johnsson.

Ενώ οι metal operas δεν είναι κάτι ασυνήθιστο πλέον, όταν σηκωθεί η αυλαία της πολυετούς δημιουργίας του Christofer, ο όρος θα πάρει άλλη μορφή” γράφει η δημοσίευση του σχήματος.
Ο τίτλος του τριπλού (!) CD θα είναι “Beloved Antichrist” και είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό concept album. Είναι μια πλήρης rock opera με αρκετά μέρη και η ιστορία που ξεδιπλώνεται είναι βασισμένη και εμπνευσμένη από το “A Short Tale of the Antichrist” του Vladimir Soloviov. Περιέχει 29 διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες, για αυτό το λόγο εκτός από χορωδία προσλήφθηκαν και 29 τραγουδιστές, εκ των οποίων οι παλιοί γνώριμοι homas Vikström, Lori Lewis και Chiara Malvestiti. Η συνολική διάρκεια της φτάνει τις 3 1/2 ώρες και οι Therion δουλεύουν πυρετωδώς για να καταφέρουν να ανεβάσουν ζωντανά όλη την παράσταση σε μια επικείμενη περιοδεία.

Η ως τώρα λίστα των εμφανίσεων τους περιλαμβάνει δυο και στη χώρα μας 8 και 9 Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη (Principal Club Theatre) και Αθήνα (Piraeus 117 Academy), οπότε ας ελπίσουμε όλα να πάνε κατ’ ευχή!
Αναμείνατε στην ιστοσελίδα μας για μελλοντικές ανακοινώσεις τους.

246