TRAMP: “Indigo”

Οι Tramp” είναι μια νέα μπάντα φτιαγμένη από υλικά που διαφαίνεται πως θα αντέξουν στο χρόνο!

Τα μέλη τους έχουν διατελέσει στο παρελθόν παράγοντες συγκροτημάτων που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, όπως ο RobertErikson, drummer με προϋπηρεσία στους MidlifeCrisisκαι στους TheHellacopters(!) και ο ήχος τους έχει την τέλεια συνταγή: γενναιόδωρες κουταλιές από ψυχεδελικό 60 ‘s rock, ένα κιλό 70’s ρυθμούς και μια πρέζα 80’s εκεί που χρειάζεται! Όταν όλα αυτά “ψήθηκαν” στο studio, παρέδωσαν το νοστιμότατο “Indigo” ˙ το πρώτο τους album!

Ενδεικτικό όλων των παραπάνω συστατικών είναι τα κομμάτια “It’s Automatic”, “Communication Is The Key” και “This Is For Real” γεμάτα με ακόρντα και riffs που αποπνέουν μια brit ατμόσφαιρα και backing vocals που δίνουν το 60’s στίγμα!

Αδύναμα σημεία θα χαρακτήριζα τις συνθέσεις “Cortina or Argentina” και “Piece Of The Meat” καθώς σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια είναι λιγότερο εμπνευσμένες.

Μια απ’ τις πιο ωραίες στιγμές του album είναι και το τραγούδι που ρίχνει αυλαία, το “End Of The Line” μια μπαλάντα ας τη χρήσουμε, αν και είναι πολύ ανώτερο κομμάτι συνθετικά από μια απλά μπαλάντα, που με άρτια φωνητικά και τους όμορφους στίχους του χαρίζει στον όλο δίσκο το μικρό κομματάκι που του έλειπε για να το χαρακτηρίσει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα!

Φιλίππα Δημητριάδη

Crystal Tears - Generation X

versusheaven

randomwalk offsite

406