WARRANT: Νέο video clip μέσα από το "Louder Harder Faster"

Οι glam metallers Warrant έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Rockaholic” ετοιμάζονται να μας παραδώσουν τον δέκατο κατά σειρά δίσκο τους, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου από την Frontiers Music Srl.

Την παραγωγή του album, που ακούει στο όνομα “Louder Harder Faster”, ανέλαβε ο Jeff Pilson ( DIO, Foreigner, Dokken και T&N) και το μιξάρισμα έγινε από τον Chris “The Wizard” Collier (Flotsam and Jetsma, Prong, Last In Line).

“Μπορείς να ακούσεις και να νιώσεις τα αισθήματα που πλημμυρίζουν την μπάντα τα τελευταία είκοσι πέντε και χρόνια μέσα από το “Louder Harder Faster”. Την πλάκα, τις αγωνίες, την απόλαυση και τον πόνο… συνοδευόμενα από πολύ αίμα, ιδρώτα, δάκρυα και μπύρες. Αγαπήστε το ή μισήστε το. Είναι 100% melodic hard rock δημιουργημένο από πέντε μουσικούς που αφιέρωσαν τις ζωές τους στη μουσική”, δηλώνει ο κιθαρίστας Erik Turner.

Και ο μπασίστας Jerry Dixon συμπληρώνει:
“Το “Louder Harder Faster” είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχουμε κάνει ως τώρα. Έχει όλα τα κλασικά στοιχεία των Warrant και κάποια έξτρα που τον κατατάσσουν στην μοντέρνα τάση της εποχής. Είναι μια τέλεια μίξη τσαγανού και μπαλάντας”.

Μέσα από την εν λόγω δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το ομώνυμο κομμάτι…



Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Louder Harder Faster”…

01. Louder Harder Faster
02. Devil Dancer
03. Perfect
04. Only Broken Heart
05. U In My Life
06. Music Man
07. Faded
08. New Rebellion
09. Big Sandy
10. Choose Your Fate
11. Let It Go
12. I Think I’ll Just Stay Here and Drink (bonus track available on CD only)

Οι Warrant είναι:
Erik Turner – κιθάρα
Jerry Dixon – μπάσο
Steven Sweet – drums
Joey Allen – κιθάρα
Robert Mason – φωνητικά, κιθάρα

265