Ώρες Εμφάνισης Human Tetris και Daphne and The Fuzz αυτό το Σάββατο στη Death Disco

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

HUMAN TETRIS (RU) και Daphne and The Fuzz

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οι Ρώσοι underground πρωτοπόροι της post-punk σκηνής επανενώθηκαν και εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη Death Disco. 
Μαζί τους οι Daphne and The Fuzz

Ώρες Εμφάνισης
21:00
Έναρξη
21:30
Daphne and The Fuzz
22:40
Human Tetris

Ηuman Tetris
“A four-piece band based in Moscow, Russia. The first lineup of the band formed back in 2009, and disbanded unexpectedly right after their first European tour. Relaunched in 2016 after a 3-year hiatus, the band is back with new faces and a fresh, yet instantly recognizable brand of brisk, punchy post-punk.”

Ξεκίνησαν ως μια παρέα φίλων επηρεασμένοι από συγκροτήματα όπως οι Chameleons, οι Smiths και οι Josef K και δημιούργησαν το 2009 τους Human Tetris. Θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, “Happy Way in the Maze of Rebirth”, το 2012 έχοντας ήδη τρία κριτικά καταξιωμένα και “κλασσικά” αξιολογημένα EPs στη δισκογραφία τους. Ωστόσο, το 2013 πάνω στην καλλιτεχνική και εμπορική τους κορύφωση παίρνουν την απόφαση να διαλυθούν ανεξήγητα αφήνοντας κριτικούς και κοινό με την αψεγάδιαστη αλλά σύντομη δισκογραφία τους καθώς και με ένα μεγάλο κρίμα για όσους δεν πρόλαβαν να τους απολαύσουν στη σκηνή.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα θα ξανασχοληθούμε με την περίπτωση των Human Tetris, μια λιτή ανακοίνωση στα μέσα Νοεμβρίου του 2016 μας προετοίμασε πέρα από την αναπάντεχη επανένωσή τους για την κυκλοφορία ενός νέου album αλλά και μίας Ευρωπαίκής περιοδείας. Οι εξαιρετικοί εκπρόσωποι της εγχώριας Ρωσικής και όχι μόνο post punk και new wave σκηνής των 00s, επιστρέφουν το 2017 με το καινούριο τους άλμπουμ “River Pt. 1” καθώς επίσης και με μια σειρά συναυλιών που θα τους φέρει και στη χώρα μας σε μία από τις επιλεγμένες Ευρωπαϊκές συναυλίες τους, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στη Death Disco.

Facebook: www.facebook.com/humantetrismoscow/
Bandcamp: www.humantetris.bandcamp.com
SoundCloud: www.soundcloud.com/humantetris

Daphne & The Fuzz
Οι Daphne and the Fuzz δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012 στην Αθήνα, δίνοντας μορφή και αισθητική στα κομμάτια που έγραφε στο πιάνο έως τότε μόνη της η Δάφνη. Την άνοιξη του 2016 βγήκε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος από την Inner Ear. Vintage pop μελωδίες που φλερτάρουν με τη soul και τα blues, groovy μπασογραμμές και ονειρικές Mellotron ενορχηστρώσεις, συνοδεύονται από στίχους που διηγούνται ιστορίες για τον έρωτα, την ενηλικίωση, τις προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα. Έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Website: http://daphneandthefuzz.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DaphneAndTheFuzz/
Twitter: https://twitter.com/daphnelz

Εισιτήρια
Περιορισμένη Προπώληση: 15€
Προπώληση / Ταμείο: 18€

Προπώληση Εισιτηρίων
Viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876
Death Disco
Public
Seven Spots
Reload Stores
Media Markt Greece
Βιβλιοπωλεία Eυριπίδης
Le Disque Noir Records Shop

Χωρος
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου
Αθήνα, 105 54

199