KORN: Νέο video μέσα από το "The Serenity Of Suffering"

Το 12ο album των Korn, “The Serenity Of Suffering”, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες μέσω της Roadrunner Records και το σχήμα δίνει στη δημοσιότητα άλλο ένα video clip, αυτήν τη φορά για το κομμάτι “Take Me”.

Δείτε το παρακάτω…

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του “The Serenity Of Suffering”…

01. Insane
02. Rotting In Vain
03. Black Is The Soul
04. The Hating
05. A Different World (feat. Corey Taylor)
06. Take Me
07. Everything Falls Apart
08. Die Yet Another Night
09. When You’re Not There
10. Next In Line
11. Please Come For Me