RHAPSODY OF FIRE: Αποχώρησε ο Fabio Lione

Μέσω ανάρτησης στο facebook, ο τραγουδιστής των Rhapsody of Fire ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με το συγκρότημα.

Ο Fabio Lione υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1995 και μαζί του κυκλοφόρησε 11 full length, με τελευταίο το “Into the Fire” που βγήκε αρχές της χρονιάς.

Ακολουθεί το σχετικό post…
“Αγαπητοί fan, promoters και συνεργάτες. Ύστερα από σκέψη πολλών μηνών, είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω πως πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τους Rhapsody of Fire”, δηλώνει ο Lione.
“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το τι αντιπροσωπεύει για μένα αυτή η μπάντα και είμαι πραγματικά περήφανος που υπήρξα μέρος ενός τόσο μεγάλου κεγαλαίου στη Βίβλο του power metal. Είναι ώρα όμως να γράψω το δικό μου κεφάλαιο στη ζωή, σαν μουσικός και σαν άνθρωπος. Εύχομαι στους Rhapsody of Fire τα καλύτερα κι ελπίζω η μαγεία τους να συνεχίσει δυνατή όσο ποτέ. Σας ευχαριστώ Alex και Holzy για αυτά τα αξέχαστα 20 χρόνια… Σε ευχαριστώ Roberto για τη φιλία σου κι Alessandro για την στάση σου και την ειλικρίνιά σου”.

Ο Fabio Lione, λίγο καιρό πριν είχε ανακοινώσει την εκκίνηση ενός νέου project, τους Eternal Idol, στους οποίους θα συμμετέχουν οι Nick Savio (ex-Hollow Haze), Giorgia Colleluori (Hollow Haze), Camillo Colleluori (Hollow Haze) και Andrea Buratto (Secret Sphere, Hell In the Club).

Το ντεμπούτο της εν λόγω μπάντας θα έχει τίτλο “The Unrevealed Secret” κι αναμένεται να βγει στις 2 Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου…

01. Evil Tears
02. Another Night Comes
03. Awake in Orion
04. Is The Answer Far From God?
05. Blinded
06. Sad Words Unvailed
07. Desidia
08. Hall Of Sins
09. Feels Like I’m Dying
10. A Song In The Wind
11. Stormy Days
12. Beyond

ETERNAL IDOL:

Fabio Lione – φωνητικά
Giorgia Colleluori – φωνητικά
Nick Savio – Κιθάρα, Keyboards
Camillo Colleluori – Drums
Andrea Buratto – Μπάσο

174