Ψυχεδελικό doom triple bill με SPACE SLAVERY, OKWAHO και REVERSED NATURE στο An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AN CLUB PRESENTS
SPACE SLAVERY + OKWAHO + REVERSED NATURE live in Athens
Στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα)
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016
Είσοδος: 7€ – Πόρτες: 20:30
Event page: www.facebook.com/events/1758839791023901

Οι psychedelic space rockers Space Slavery αποτελούνται από τα τρία εκ των τεσσάρων μελών του ιστορικού Αθηναϊκού stoner rock κουαρτέτο των Lord 13, ομως η ιστορία δεν σταμάταει εκεί…

Έχοντας πραγματοποιήσει το συναυλιακό τους ντεμπούτο, μόλις το 2015 αλλά και εμφανίσεις στο πλευρό των Karma To Burn και Nightstalker, αποτελώντας ταυτόχρονα όλοι έμπειρα μέλη της ελληνικής σκηνής, οι Space Slavery έχουν ήδη κερδίσει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από το κοινό και τον εγχώριο τύπο, χάρη στον ιδιαίτερο ψυχεδελικό τους ήχο, που γεφυρώνει με μεγάλη επιτυχία το space rock των πρώιμων Monster Magnet, το doom των Sleep, το punk attitude των Motorhead και την stoner metal αλητεία των Orange Goblin.

Το ομώνυμο ντεμπούτο full length album τους κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, νωρίτερα μέσα στη χρονιά (ακούστε / κατεβάστε το εδώ: http://goo.gl/gE8BLh), δείχνοντας τις διαθέσεις του σχήματος να πραγματοποιήσει μια συνεπή και ποιοτική παρουσία, πάντα με αγάπη προς τη μουσική και τις ωραίες στιγμές που αυτή προσφέρει.

Η ίδια η μπάντα άλλωστε έχει συνοψίσει τον ταξιδιάρικο ήχο της στα τρία στάδια της παραδοσιακής rock’n’roll ιεροτελεστίας: “Drink, Smoke, Listen”.

***

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι νεοφώτιστοι sludge / doom rockers Okwaho, με τον επηρεασμένο από Bongzilla, Belzebong, Weedeater, Dopethrone, Dopelord και Black Sabbath ήχο τους, που πριν κάνει την βόλτα του στον Αμερικάνικο νότο, βουτάει βαθιά σε blues νερά, γεννώντας ένα ηχητικό αποτέλεσμα βαρύ και θανατηφορά γκρουβάτο.

***

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι psychedelic kraut rockers Reversed Nature, η μουσική των οποίων αποτελεί μια ατέρμονη ροή ήχων, ρυθμών και παροξυσμικά ψυχεδελικών φωνητικών μελωδιών, που δεν χωράει σε μανιέρες με τέλος και αρχή. Η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Reversed Nature, με τίτλο “Into the Limbo” είναι διαθέσιμη σε μορφή βινυλίου, μέσω της Cosmic Eye Records.

***

LINKS:
• Space Slavery: www.facebook.com/Space-Slavery-1658880927658071
• Okwaho: www.facebook.com/OkwahoBand
• Reversed Nature: www.facebook.com/ReversedPsychedelia
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr
• An Club: www.anclub.gr | www.facebook.com/AnClubofficial

***

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• 3P Lab: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
• An Club: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 210 3305056 (Εύα Κολόμβου)

59