DO OR DIE FEST: Στις 8 Σεπτεμβρίου στο MODU

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο νέο μουσικό χώρο, MODU, αναβιώνει το “DO or Die Fest” της Hardtimes Athens  Τέσσερις ελληνικές μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια δυνατή επιστροφή στα μουσικά δρώμενα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Με ύφος μοντέρνο και με αρκετή όρεξη σας παρουσιάζουν τη μουσική τους με νέο φρέσκο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε live σε ένα θεσμό που υπόσχεται αρκετά και δυνατά show!

facebook event

LineUp:

Embrace The Paradox
Η γνωστή παρέα Σαλονικιών έρχονται για άλλη μια φορά στην Αθήνα στο ξεκίνημα της φθινοπωρινής τους σεζόν που προμηνύεται έντονη! Σε ρυθμούς αυστηρώς metalcore είναι έτοιμοι να σκάσουν παλιά και νέα BreakDowns, υλικό μπορείτε να δείτε στη σελίδα τους (https://www.facebook.com/ EmbraceTheParadox/?fref=ts)
 
Fields Of Aaru
Σχετικά νεοσύστατη μπάντα με στοιχεία που τραβάνε την προσοχή όπως τα αρμονικά τους μέρη πίσω από Deathcore Beatdowns! Με βαριά φωνητικά και μελωδίες στο ενδιάμεσο είναι οι “Κάφροι” της παρέας. Σίγουρα, για πιο ακραία γούστα μπορείτε να τους βρείτε εδώ (https://www.facebook.com/ FieldsofAaruOfficial/?fref=ts)

City Fog
To line up δεν θα μπορούσε να μην περιέχει και την έκπληξη του! Prograssive metal από Αθήνα με αρκετά μελωδικά στοιχεία επιρροές από όλο το φάσμα της Metal, oι City  Fog παρουσιάζουν τη δουλειά τους πρώτη φορά σε διοργάνωση τέτοιου είδους. Μένει να τους ακούσουμε με προσοχή γιατι σίγουρα κάτι έχουν να πουν ! (https://www.facebook.com/ CityFogBand/?fref=ts)

Sense of Insanity
Με αγρινιότικη τρέλα και τα μυαλά στα κάγκελα η Groovatoi της παρέας έρχονται για να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα της βραδιάς. Μετά την μπομπάτη εμφάνιση τους στο schoolwave έρχονται απο μακριά για να παρουσιάσουν παλιό και νέο υλικό για αυτό ελάτε από νωρίς! Ιδού η σελίδα τους στο FB https://www.facebook.com/ SenseofInsanity/?fref=ts

To Do or Die θα έχει και συνέχεια, με αρκετές εκπλήξεις!!! Για πληροφορίες, ανακοινώσεις και νέα μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα της Hardtimes Athens στο FB καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας του event! Και όπως πάντα…

SUPPORT-SHARE- SINGALONG !!!!

Εισιτηριο: 6e
Πόρτες: 21.00

103