MORBID ANGEL: Υπέγραψαν με τη UDR Music και κυκλοφορούν νέο δίσκο το 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι θρύλοι του death metal, οι MORBID ANGEL, από την Tampa της Florida, με περηφάνια ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη UDR Music, για όλες τις χώρες, εκτός από την Ιαπωνία.

Έχοντας στις τάξεις τους, τον ιδρυτή τους, κιθαρίστα Trey Azagthoth και τον μπασίστα/τραγουδιστή Steve Tucker, ο οποίος επέστρεψε στο σχήμα, οι MORBID ANGEL δηλώνουν ευτυχισμένοι που επιστρέφουν και δουλεύουν με ανθρώπους που γνωρίζουν τη metal μουσική και σκοπεύουν να επιβεβαιώσουν εκ νέου το status τους, ως η κορυφαία μπάντα του κόσμου στο death metal.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη UDR”, δηλώνει ο Tucker, “και ανυπομονούμε να ετοιμάσουμε έναν σπουδαίο δίσκο και να καταστρέψουμε τη σκηνή σε πολλές συναυλίες. Η UDR είναι σπουδαία εταιρία, που υποστηρίζει τα συγκροτήματα στα οποία πιστεύει και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σ’ αυτά!”

Οι MORBID ANGEL, το 1989 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, “Altars of madness”, έναν δίσκο που θεωρείται αριστούργημα και από τους σημαντικότερους δίσκους στο death metal, ενώ συνολικά, όλα αυτά τα χρόνια, είναι από τα συγκροτήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο death metal. Παρότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, ο Azagthoth και ο Tucker ανυπομονούν να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν τον ένατο στούντιο δίσκο του γκρουπ, που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 και αμέσως μετά θα βγουν σε περιοδεία.

68