MONDO GENERATOR: “Best of”

Αν βαράς διάλυση κάθε που ακούς Kyuss, η παρούσα κυκλοφορία σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα ένα μέλος τους, τον άλλοτε μπασίστα Nick Oliveri.

Κάποτε ο John Garcia είχε γράψει στον ενισχυτή του τις λέξεις “mondo generator”, που έδωσαν τίτλο σε τραγούδι του σημαντικού εκείνου μουσικού σχήματος. Ο Oliveri θέλοντας να αφήσει μια ολόδική του μουσική σφραγίδα δημιούργησε συγκρότημα με αυτές τις δύο λέξεις, κυκλοφορώντας τέσσερα album από το 2000 ως σήμερα.

Η Heavy Psych Sounds θέλοντας να τιμήσει αυτήν του την προσφορά μαζεύει τα καλύτερα (κατά τη γνώμη της) κομμάτια της διαδρομής των Mondo Generator, σε ένα διπλό δίσκο.

Αν έχεις τα album, δεν έχεις κανένα λόγο να το αποκτήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, δε θα μετανιώσεις αν το κάνεις, αφού θα βάλεις στη συλλογή σου ένα καλό ποσοστό της δισκογραφίας τους.

Το “Best of” περιέχει 21 τραγούδια από όλους τους δίσκους, όπου έχουν συμμετάσχει μουσικοί σαν τους Homme, Grohl, Lanegan, Catching, Van Leeuwen και βάλε. Μία εκρηκτική συνάντηση desert rock, punk rock και αλτερνατιβισμού που δε θα σε απογοητεύσει!

475

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.