IN FLAMES: Νέο video μέσα από το επερχόμενο DVD τους

Ένα νέο DVD ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι In Flames, το οποίο θα περιέχει την εμφάνισή τους στην Στοκχόλμη, το Νοέμβριο του 2014.

Τίτλος του θα είναι “Sounds From The Heart Of Gothenburg” και θα βγει στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast, με την οποία η μπάντα υπέγραψε ξανά πρόσφατα.

Πάρτε μια γεύση από το DVD, μέσω του live video για το κομμάτι “Everything’s Gone”…

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του “Sounds From The Heart Of Gothenburg”…

01. In Plain View
02. Everything’s Gone
03. Fear Is The Weakness
04. Trigger
05. Resin
06. Where The Dead Ships Dwell
07. With Eyes Wide Open
08. Paralyzed
09. Through Oblivion
10. Ropes
11. Delight And Angers
12. Cloud Connected
13. Only For The Weak
14. The Chosen Pessimist
15. The Quiet Place
16. When The World Explodes
17. Rusted Nail
18. The Mirror’s Truth
19. Deliver Us
20. Take This Life