CENTINEX: “Doomsday Rituals”

Αν και Σουηδοί κι ενεργοί από τα 90s, οι Centinex δεν ανήκουν στην κλασική κατηγορία της περιοχής τους, μάλλον υπάγονται στην πιο θρασάτη mid-tempo σχολή του σύγχρονου death metal, την οποία κι εκπροσωπούν επάξια εδώ και 25 σχεδόν χρόνια με μικρά διαλείμματα.

Το “Doomsday Rituals” δεν ξεφεύγει από τη συνταγή που τους καθιέρωσε, είναι ακόμα μια από τα ίδια κάτι το οποίο από ότι ξέρω δεν χαλάει τους fans του είδους αρκεί να είναι καλοπαιγμένο και σκληρό, κι οι Centinex, αν και παίζουν σε χωράφια τα οποία δεν πολυπαρακολουθώ, οφείλω να παραδεχτώ πως τα καταφέρνουν, ως συνήθως, μια χαρά.

Μεσαίων ταχυτήτων θρασάτο death metal λοιπόν, με καλή παραγωγή και φωνητικά cookie monster,τίποτα το καινούργιο αλλά μια κλασική συνταγή, όσοι γουστάρετε την Vader/Krabathor/Benediction σχολή ρίξτε την αυτιά σας, ξέρετε ήδη περί τίνος πρόκειται.

813

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.