ROTTEN CASKET: “Emerged from Beyond”

Οι Ολλανδοί Rotten Casket είναι ένα όνομα που έχει αρχίσει να ψιλοακούγεται στα underground death metal σαλόνια με τα 2 περσινά cassette EP τους κι αυτή η επανακυκλοφορία τους σε μορφή ενός δίσκου είναι ό,τι πρέπει για να ανακαλύψουν το γιατί, όσοι δεν έχουν κασετόφωνα.

Μην περιμένετε κάτι προχωρημένο ή ψαγμένο, εδώ έχουμε να κάνουμε με παλιομοδίτικο σκανδιναβικό death metal για τους οπαδούς των Dismember, Grave και λοιπών, και εφόσον πρόκειται για τα 2 πρώτα ep της μπάντας που κυκλοφορήσανε χωρίς εταιρεία και αυτοχρηματοδοτούμενα μην περιμένετε και καμιά φοβερή γυαλάδα.

Είναι όμως αγνό και τίμιο lo fi death metal και οι οπαδοί του είδους δεν χάνουν τίποτα να το τσεκάρουν και να έχουν την μπάντα υπόψιν τους για όταν θα βγάλουν κάποια στιγμή κανονικό άλμπουμ οπότε και θα πούμε “ιδού το πήδημα”, για την ώρα περνάνε στον επόμενο γύρο.

478

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.