ASSASSIN: “Combat Cathedral”

Οι Assassin είναι ήδη ψιλογνωστοί στο θρας κοινό σαν αναπληρωματικοί της γερμανικής σκηνής, καλοί μεν αλλά χωρίς να αγγίζουν τους μεγάλους 3 και με αρκετά σκαμπανεβάσματα ποιότητας.

Το “Combat Cathedral” τοποθετείται στην μέση του σκαμπανεβάσματος αφού δεν είναι η χειροτερη τους στιγμή αλλά σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη. Θρας παλιάς νοοτροπίας με σύγχρονο ήχο κι εκτέλεση, χωρίς την ωμή βία που χαρακτηρίζει μέρος της σκηνής ή την goofy κλωτσοπατινάδα που χαρακτηρίζει άλλο μέρος της, κάπως σαν εκμοντερνισμένοι Destruction με κάποια κλεισίματα του ματιού στους Artillery και τους μετά-reunion Onslaught.

Σίγουρα σαν περιγραφή δεν ακούγεται κάτι άσχημο αλλά του λείπει αυτό το κάτι που να το κάνει πραγματικά καλό άλμπουμ, το τελικό αποτέλεσμα εμένα τουλάχιστον μου ακούγεται κάπως άγευστο και πλαστικό. Μόνο για πολύ fans του κλασσικού τευτονικού heavy/thrash κι αυτό με επιφύλαξη.

469

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.