Νέο τραγούδι και πληροφορίες για το ντεμπούτο των Devil Made Me Do It

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νεοσύστατο ελληνικό alternative metal σχήμα των Devil Made Me Do It, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της σελίδας του στο facebook, ένα νέο τραγούδι από την επερχόμενη κυκλοφορία του. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι  “Scream and Shout”, ενώ η κυκλοφορία (για την οποία ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες) θα τιτλοφορείται “Her Majesty’s Pleasure”.

Ακούστε το παρακάτω:



Όπως φανερώνει το πρώτο δείγμα δουλειάς των Devil Made Me Do It, η μπάντα έχει στα σκαριά ένα ποιοτικότατο ντεμπούτο full length album, που θα έρθει να προστεθεί στο πάνθεον των –ούτως ή άλλως- ποιοτικότατων εγχώριων αγγλόφωνων κυκλοφοριών των τελευταίων ετών.



Η ηχογράφηση και η παραγωγή του “Her Majesty’s Pleasure” πραγματοποιήθηκαν στα Def Factory Studios, ενώ την μίξη και το mastering ανέλαβε ο Λάμπρος Κριτσιμάς και το artwork ο Chris Piel (επίσης κιθαρίστας του σχήματος).

Δυο ακόμη teaser videos δόθηκαν στην δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα από τους Devil Made Me Do It και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:



Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του σχήματος θα πραγματοποιηθεί στο Mono Metal Festival στο Αίγιο, στις 13 Αυγούστου 2016. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στις σελίδες του festival: www.facebook.com/Mono-Metal-1412446272304487

Μείνετε συντονισμένοι στις διαδικτυακές σελίδες των Devil Made Me Do It, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις και δραστηριότητες που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

• Facebook: www.facebook.com/tdmdi
• Twitter: www.twitter.com/devilmademed0it
• Instagram: devil_made_me_do_1t

199