SPOOKY REDRUM: Live την Κυριακή στο Six Dogs

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Spooky RedRum Live στο Six Dogs

Κυριακή 3 Ιουλίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

facebook event

Οι Spooky RedRum ξεκίνησαν σαν ιδέα το 2008 στην Κέρκυρα, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ το 2011 εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Για λίγο καιρό απομακρύνθηκαν λόγω απόστασης μεταξύ τους, αλλά ξαναβρέθηκαν το 2015 και ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο στο Top Floor Studio, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016, εν τέλει.

Ιδρυτικό τους μέλος και βασικός συνθέτης του σχήματος είναι η Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου.

Ύστερα από διάφορες αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας, το group αποτελείται από τους: Άγγελος Μαστραντώνης (βιολί), Κώστας Παπάζογλου (κιθάρα) και Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου (μπάσο, φωνητικά).

Στενοί συνεργάτες τους είναι οι: Πάνος Τσεκούρας (theremin), Παναγιώτης Μαργιόλης (drums).

Άλλα μέλη που έχουν περάσει και οι Spooky RedRum ελπίζουν να ξαναπεράσουν από τις τάξεις τους είναι οι: Λέανδρος Φράτνικ (drums), Λία Κολυτά (πιάνο), Επαμεινώνδας Βανδώρος (πλήκτρα), Έμιλυ Περατικού (σαξόφωνο) κ.α.

Μουσικά, οι Spooky RedRum, κινούνται σε ατμοσφαιρικά μονοπάτια, διατηρώντας μια rock αισθητική, ρίχνοντας κάποιες ματιές σε jazz και blues ηχητικούς δρόμους, ενώ κάποιες φορές βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμα και οι trip hop επιρροές τους.

Στα πλαίσια της προώθησης του album τους, τον Ιούνιο θα κάνουν μια περιοδεία στην Ελλάδα όπου και θα καταλήξει πίσω στη βάση τους,στην Αθήνα, στο Six Dogs στις 3 Ιουλίου.

https://www.facebook.com/Spooky-RedRum-219817911411068/?fref=ts

127