WAKING THE CADAVER: “Beyond Cops, Beyond God”

Αν και η μπάντα έχει ξεκινήσει τη καριέρα της με ανεβασμένο το ηθικό, όπως όλες οι νεοσύστατες μπάντες του κόσμου, αν και ακόμη, το Death, meets Grind, meets Hardcore, metal τους είναι δυνατό και συμπαγές, προσωπικά οι Αμερικανοί από το New Jersey δε με έπεισαν καθόλου για τις προ ακρόασης υποσχέσεις τους!

Ναι μεν αλλά, που λέει και ο λαός και στη περίπτωση των “Waking..” ταιριάζει απόλυτα! Δεν είναι πως τους λείπει κάτι, αλλά μέσα στην τρέλα τους να τα δώσουν όλα, προσπέρασαν την όποια βασική μελωδία, στην οποία θα μπορούσαν να σταθούν και να πλέξουν πάνω της την εκρηκτική μουσική τους! Εκρηκτική ναι.. αλλά χωρίς τίποτα να δώσει, τουλάχιστον στα δικά μου αφτιά! Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στριμωγμένα εκεί μέσα, που σε κάνει ν’ απορείς γιατί! Για παράδειγμα, αν περπατάς στο δρόμο και δεις να σκάνε πάνω από το κεφάλι σου βεγγαλικά, πρώτα απ’ όλα, αναρωτιέσαι το λόγο που γίνεται όλο το πανηγύρι και μετά θα τα θαυμάσεις!

Το “Beyond Cops..” είναι η δεύτερη δουλειά τους, οπότε έχουν το καιρό να διορθώσουν τα λάθη ή έστω τις παραλείψεις τους! Στα πολύ συν της μπάντας η φωνή “βόθρος” (πράγματι κόλαση!) του τραγουδιστή τους Don Campan, που και στα εννέα κομμάτια του δίσκου ξερνά τους στίχους και πράγματι σε κάνει ν’ απορείς για τις δυνατότητες του ανθρωπίνου είδους! Προτείνεται η εξερεύνηση, μονό για τους φανατικούς λάτρεις του είδους!

TRACKLIST:
Beyond Cops
Reign Supreme
Sadistic Tortures
Made in Hell
Boss Status
Terminate With Extreme Prejudice
Suffering upon Revenge
Waking the Cadaver
Beyond God

436