THE SHADELESS EMPEROR: “Sullen Guard” single

Η έκπληξη μας έρχεται από την Λάρισα κι από τους Shadeless Emperor, οι οποίοι μετά από 3 χρόνια σιγής, από το demo “Homeland” δηλαδή, ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια με αυτό εδώ το single που ακούει στον ομώνυμο τίτλο και με το τραγούδι που περιέχεται, “Sullen Guard”.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και η λαϊκή μας παροιμία και σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος είναι με το μέρος των Λαρισαίων. Το όμορφο comeback που έκαναν φαίνεται στο πάρα πολύ καλό δέσιμο που έχουν σαν οργανοπαίχτες και στο ανώτερης ποιότητας Death Metal που παράγουν. Έχω να το λέω πως μέσα σε 4 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα καταλαβαίνεις ακριβώς το τι εστί Epic/ Melodic Death Metal.

Άκρως σοβαρή και επαγγελματική δουλειά με πολύ καλή παραγωγή, ογκώδες ήχο, μελωδικά και ταυτόχρονα επικά riff από το κιθαριστικό ντουέτο, τύμπανα “πολέμου” από τον drummer της μπάντας ο οποίος σφυροκοπεί ανελέητα τόσο αργά όσο και καταιγιστικά γρήγορα και το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει με τα εξοργισμένα φωνητικά του Ethan ο οποίος παίζει και φλάουτο!

Το “Sullen Guard” μας προϊδεάζει και για το ερχόμενο δίσκο στον οποίο θα συμπεριληφθεί και τον περιμένουμε το φθινόπωρο με ανυπομονησία!

487

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.