ORTENSIA: "VOLATILE" debut EP release show 01/07/16 @ An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από προετοιμασία ενάμιση χρόνου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παρουσίαση του πρώτου μας EP με τίτλο “Volatile”.

Οι Ortensia δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2015 με το line-up να συμπληρώνεται στα μέσα του ίδιου έτους. Συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, από progressive metal έως ambient στοιχεία οι Ortensia διαμορφώνουν ένα διαφορετικό ακουστικό αποτέλεσμα. Με ολοκληρωμένο line-up ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις του πρώτου EP το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους.

Η ζωντανή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο ΑnClub στα Εξάρχεια την 1 Ιουλίου 2016, μαζί με τους: 

Fields Of Aaru
Οι Fields of Aaru είναι μια πενταμελής Ambient Deathcore μπάντα από Αθήνα, που συγκροτήθηκε στα τέλη του 2015, παρουσιάζοντας μια μελωδική, progressive υφή στο χώρο της ελληνικής Deathcore σκηνής.
————————————————————————————-
Kin Corruption
Πενταμελές συγκρότημα απο την Αθήνα που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του ’14. Με αρκετές αλλαγές στα μέλη, το lineup ολοκληρώθηκε αρχες του ‘16. Ο ήχος τους είναι καθαρόαιμο hardcore με κάποια metal στοιχεία. Έχοντας ήδη κάποιες ζωντανές εμφανήσεις στο ιστορικό τους ως support στους Traces of You (IT) και Expire (US). Tο συγκρότημα βρίσκεται πλέον στην παραγωγή και έκδοση του πρώτου τους ‘EP.
————————————————————————————
MindthreaT
Οι Αθηναίοι MindthreaΤ είναι κοντά μας από τις αρχές του 2011. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, τα δυναμικά shows με έντονη σκηνική παρουσία που συνοδεύονται από τον aggressive και ταυτόχρονα melodic και γεμάτο συναισθήματα ήχο τους.  Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε αμελητέο το βιογραφικό των MindthreaΤ, οι οποίοι στα 5 χρόνια ζωής τους έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε 5 ευρωπαϊκά Festivals ένα εκ των οποίων είναι το Wacken Open Air 2012. Έχοντας 3 EP στο δυναμικό τους, στην παρούσα φάση βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας τον πρώτο full length δίσκο.
———————————————————————————–
ΧΟΡΗΓΟΙ: Spreading Dysphoria Industries, Destiny Studio, RockinAthens.gr, Reckoning Hour
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 5 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 ΕΥΡΩ
DOORS OPEN: 19:00
SHOW BEGINS: 20:00

Για την προπώληση εισιτηρίων επικοινωνείτε με τα συγκροτήματα.

142