Video Tribute: HUNDREDTH

Οι φίλοι του μελωδικού hardcore έχουν την τιμητική τους την Κυριακή 8 Μαΐου, μέρα που οι εκ Νότιας Καρολίνας ορμώμενοι Hundredth θα προσπαθήσουν να κλόνίσουν τα θεμέλια του An Club.

Δυο χρόνια μετά την ίδρυση τους το 2008, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους album “When Will We Surrender” μέσω της Mediaskare Records.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, ήρθε και το δεύτερο τους album “Let Go”, με το κομμάτι “Live Today” να είναι το πρώτο του single.

Δείχνοντας πως ήρθαν για να μείνουν, οι Hundredth επιδεικνύουν περίσσια εργατικότητα και επιστρέφουν με ένα ΕΡ το 2013, με τίτλο “Revolt”.

Δεν χάνουν πολύ χρόνο και το 2014 έρχεται το ΕΡ “Resist”, που φαίνεται να τελειώνει την ιστορία που ξεκίνησε ο προκάτοχος του.

Μεταπηδούν στην Hopeless Records και το 2015 κυκλοφορούν το τρίτο τους ολοκληρωμένο πόνημα “Free”.

To συγκρότημα από τις ΗΠΑ ευαισθητοποιημένο κοινωνικά δημιούργησε την ΜΚΟ “Hope into Humanity” to 2012, η οποία μάζεψε 10.000 δολάρια για την καμπάνια της Water Cause, που είσε ως σκοπό να προσφέρει ασφαλές πόσιμο νερό σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας γίνεται.

Ο frontman τους Chadwick Johnson δήλωσε τότε “δεν έχει να κάνει με το ποια θρησκεία ακολουθείς ή τα πολιτικά σου πιστεύω. Έχει να κάνει με το να είσαι άνθρωπος και να φροντίζεις ανθρώπους που αναπνέουν τον ίδιο αέρα με εσένα, αλλά δεν έχουν την τύχη να πίνουν το ίδιο νερό με εσένα.”

Η καμπάνια έδωσε καθαρό νερό για πάντα σε δύο ινδικά χωριά.

Έκτος από καλοί μουσικοί, προσπαθούν να είναι και καλύτεροι άνθρωποι και έρχονται να παίξουν για εμάς, κάνοντας μας να ιδρώσουμε μαζί τους.

Μαζί τους οι Bring Back Persephone 

και οι Tripnote.

FB EVENT

121