MAGICK TOUCH : “Electrick Sorcery”

Καλώς τα παιδιά από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα από το Μπέργκεν.

Το νεοσύστατο νορβηγικό τρίο, πάει κόντρα στην παράδοση της χώρας τους που θέλει οι περισσότερες μπάντες να ενστερνίζονται τον ακραίο ήχο και μας δίνουν στο χέρι τον πρώτο τους δίσκο “Electrick Sorcery”.

Ένα release πολύ διαφορετικό από τα στερεότυπα της χώρας, αλλά πολύ γνώριμο στα αυτιά μας. Οι Magick Touch πατάνε πάνω στις παραδοσιακές φόρμες του κλασικού Hard Rock όπως το γνωρίσαμε από τους Whitesnake, τους Kiss και τους Thin Lizzy και δεν ντρέπονται καθόλου να προσθέσουν και τις δικές τους μαγικές πινελιές στα 10 κομμάτια του δίσκου τους.

Ανάλαφρος και εύπεπτος ήχος με ξεσηκωτικές μελωδίες που σου αποτυπώνονται στο μυαλό, catchy riffs και γκρούβες που κυριολεκτικά σε ωθούν να κουνήσεις ακόμα και το πωπουδάκι σου και να μην κάτσεις καθόλου ήσυχος. Πραγματικά σου δίνει μια όμορφη και έντονη ενέργεια και σε γεμίζει με όρεξη ώστε να πατήσεις το repeat άλλη μια φορά.

Πάρα πολύ καλή δουλειά από την τριάδα που μας υπόσχεται αρκετά πράγματα για το μέλλον με αυτήν την κυκλοφορία. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

460

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.