THE BIG BAD WOLVES: “Dangerous Freak”

Το hard rock έχει τέτοια δύναμη που φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και έτσι δεν γλιτώνει ούτε η Κομοτηνή, η οποία επιτίθεται με τους The Big Bad Wolves και το ντεμπούτο τους “Dangerous Freak”.

Oι Κομοτηναίοι λύκοι παίζουν ένα μπλουζάτο hard rock με έντονο το rock ‘n’ roll στοιχείο που μπορεί ακόμα και να σερφάρει (αγαπημένο μου το “Change the World”). Τα 8 κομμάτια της πρώτης τους “δαγκωνιάς” είναι απολαυστικά και έχουν όλα όσα χρειάζεται ένας rock ‘n’ roller. Ρυθμό, ένταση, συναίσθημα κι όχι κακή παραγωγή (αν και κρεμάει τα φωνητικά και τονίζει τις ευαισθησίες τους).

Δυστυχώς, το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε συνήθως εμείς οι Έλληνες, είναι πως όταν τραγουδάμε δεν ακουγόμαστε και πολύ Ευρωπαίοι. Κι επειδή οι Big Bad Wolves δεν κάνουν δική τους σχολή όπως οι Rotting Christ, αυτό το γεγονός κόβει πόντους.

Αν παραβλέψεις το μειονέκτημα αυτό (αφού η χροιά δεν είναι κακή), θα περάσεις καλά με τη μουσική τους. Μιλάμε για ντεμπούτο και σαν τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να αναγνωρίσουμε πως στα βασικά σημεία περνάει τις εξετάσεις και έτσι, θα περιμένουμε πολύ καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Breathe in and puff the house down!

497

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.