ROTTING CHRIST: Live στην Κέρκυρα

Δελτίο τύπου

Η Nervous B.D. Style Produxxxions σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Επτά Τεχνών Τόπος παρουσιάζουν τους  ROTTING CHRIST στην Κέρκυρα.

Mε αφορμή την κυκλοφορία του 13ου δίσκου ‘’RITUALS” οι extreme Metalers Rotting Christ έρχονται στο νησί της Κέρκυρας για 3η φορά (μετά από τις 2  επιτυχημένες εμφανίσεις τους το 2010 και 2013) και στην καλύτερη μουσική σκηνή της δυτικής Ελλάδας για 2η φορά.
https://www.facebook.com/Rotting-Christ-290468585669/?fref=ts

Special Guests:

THE SLAYERKING
Οι Slayerking επισκέπτονται για πρώτη φορά το νησί της Κέρκυρας και θα ακολουθήσουν και σε άλλες πόλεις τους Rotting Christ. Αποτελούνται από μέλη των Nightfall καθώς και από άλλες Ελληνικές επιτυχημένες μπάντες. Η μουσική τους είναι μείγμα Doom Metal με progressive καθώς έχουν προσθέσει και κάποια dark rock στοιχεία. Οι επιρροές τους έρχονται από Tool, Black Sabbath, λίγο από Slayer, Trouble, early Paradise Lost, Nightfall και πολλούς ακόμα Μουσικούς θρύλους.
https://www.facebook.com/The-Slayerking-209354502592656/?fref=ts

PSYCOREPATHS
Οι εκπρόσωποι του ακραίου ήχου και πρωτοπόροι σε πολλά σημεία για τη σκηνή της Κέρκυρας  Psycorepaths, επιστρέφουν για ένα εκρηκτικό show στη πόλη από όπου ξεκίνησαν. Με ανανεωμένο Line up και με τις τελευταίες τους κυκλοφορίες να επιβεβαιώνοντε μουσικά από τον τύπο και τον κόσμο, αφού και τα 2 τελευταία releases τους κοντεύουν να γίνουν sold out, θα μας παρουσιάσουν υλικό από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες και όχι μόνο.
http://www.facebook.com/psycorepaths

MIND ERASURE
Μετά από ένα γεμάτο αλλαγές 2015 οι MIND ERASURE επιστρέφουν δριμύτεροι, με νέο αίμα στο δυναμικό τους! Τα κενά στο σχήμα κάλυψαν ο Βασίλης στα τύμπανα και ο Κώστας στην κιθάρα, με τον Λαμπρό να αναλαμβάνει το μπάσο και τα φωνητικά και τον Δημήτρη στην κιθάρα και τα φωνητικά. Τα νέα μελή «έδεσαν» πολύ γρήγορα στην μπάντα, και με πολύ όρεξη ήδη δουλεύουν νέες σύνθεσης με σκοπό την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου των MIND ERASURE στο προσεχές μέλλον.
https://www.facebook.com/MindErasure

Venue: 7 ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ (ΒΙΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ)
ENTRANCE: 10€
DOORS OPEN: 21.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΔΑΣΙΑΣ, ΣΑΡΟΚΟ ΣΤΙΣ 20.30

167