KARMA TO BURN: “Mountain Czar” EP

Οι Karma to Burn είναι μία από τις μπάντες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχουν σχεδόν μια 20ετία που το μόνο που κάνουν είναι να υπηρετούν το rawk!

Έτσι λοιπόν προέβησαν σε μία νέα κυκλοφορία ενός  EP με το όνομα “Mountain Czar” στο γνωστό instrumental και γεμάτο riff ήχο τους.

Ο ήχος και γενικότερα η παραγωγή του EP είναι αψεγάδιαστη και οι συνθέσεις των κομματιών πέρα για πέρα heavy. Τα κιθαριστικά riff πέφτουν με το κιλό και το groovάρισμα είναι ανελέητο με αποτέλεσμα να μην κουράζει ούτε στιγμή ο δίσκος.

Εντύπωση προκαλεί το τέταρτο κομμάτι, “Uccidendo Un Sog”, μιας κι αποτελεί διασκευή σε κομμάτι των Tom Petty & The Heartbreakers, στο οποίο οι κύριοι K2B ζήτησαν από την ιταλίδα τραγουδίστρια Stefanie Savy να το ερμηνεύσει στη μητρική της γλώσσα.  Κι επειδή δεν έφτανε μόνο αυτό, έτσι για να κλείσει ακόμα καλύτερα το track, ζήτησαν από τον κιθαρίστα των Sons of Morpheus,  Manuel Bissing, να σολάρει ακατάπαυστα στο τέλος του!

Πραγματικά πρόκειται για μία πάρα πολύ δυνατή νέα κυκλοφορία που οι fan του ήχου θα την εκτιμήσουν δεόντως.  Δε θυμάμαι άλλωστε οι Karma to Burn  να έχουν απογοητεύσει ποτέ το κοινό τους.

518