2 SMOKING BARRELS: Κρυμμένοι στο ανάχωμα

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels, κατά κόσμον Χάρης Ζερβός και Κυριάκος Παλίλης έμαθαν φυσική (τέτοια ντουγάνια κάθε χρόνο έμεναν μετεξετασταίοι στο μάθημα) από τους επιστήμονες της alternative μουσικής 10code και για να καλύψουν τα ρεζιλίκια τους προσπάθησαν με μεσημεριανάδικο τρόπο να βγάλουν τα άπλυτα του συγκροτήματος στη φόρα.

Στο στούντιο του M-word Web Radio, οι 10 CODE, μίλησαν για τις συναυλιακές τους εμπειρίες, το νέο τους album και άλλα που δεν τα φανερώνουμε για να αναγκαστείτε να τα ακούσετε παρακάτω.

LINK

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 4 μ.μ., οι σοφοί, μετά τους 10code, μουσάτοι χειριστές μικροφώνου, φιλοξενούν στην τελευταία εκπομπή του Φεβρουαρίου, τους The Mound. Εκείνοι θα μας δώσουν τις σωστές διαστάσεις για σκάψιμο σωστού ορύγματος και θα μάθουμε επιτέλους, ποια είναι τα καλύτερα υλικά για αδιαπέραστα αναχώματα. Α ναι, και κάτι για ένα νέο ΕΡ, δεν κατάλαβαμε καλά!

FB EVENT

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)!

Το κούρεμα από το Pauls Barbershop θα κληρωθεί!!!! Οπότε, μαλλιά, άπλυτε, φτωχέ ή απλά ακούρευτε, στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr,για αυτό το λόγο δεν επετράπη στους καλεσμένους να διαγωνιστούν (δηλαδή δεν μπορούμε να μας πάρουμε συνέντευξη;). Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Ακούσατε, Ακούσατε Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί, αγάδες, πασάδες, ντερβισάδες, Ρώσοι, Μπόερς και Φασαίοι (με αι). Kατά διαταγή της πολυχρονεμένης μας εκπομπής: Όποιος/όποια μπορέσει και φτιάξει οτιδήποτε που να έχει σχεση με την εκπομπή και πιο συγκεκριμένα με το όνομά της “2 Smoking Barrels” π.χ. κάποιο σχέδιο, χειροτεχνία, κατασκευή, φωτογραφία οτιδήποτε με θέμα το όνομα της εκπομπής το βγάζετε φωτογραφία και μας το στέλνετε στο mail μας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας ονοματεπώνυμο και ένα τρόπο επικοινωνίας, προφίλ facebook ή κινητό τηλέφωνο. Δύο από τα έργα τέχνης θα κερδίσουν από μία κασέτα (TAPE WARS), μπαξίσι τους παραγωγούς του πασά δια συζύγους και μετά τον θάνατον του πασά θα λαμβάνει και τον θρόνον!
ΛΑΣΤ ΤΣΑΝΣ! Μετά θα αγοράζετε την κασέτα στο ebay για 2,5 εκατομμύρια ρούβλια!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

118