MEMORAIN: Δείτε το νέο τους video

Οι Έλληνες thrash metallers Memorain έδωσαν στη δημοσιότητα το video για το τραγούδι “Guardian Night” από το νέο τους full length album “Duality of Man” που κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου, 2016, μέσω της εγχώριας ανερχόμενης δισκογραφικής εταιρείας ROAR! Rock of Angels Records.

Δείτε το εδώ:

Όπως πολλές φορές στο παρελθόν μας έχουν συνηθίσει, έτσι και τώρα οι Memorain, φρόντισαν στο νέο τους (ένατο σε σειρά παρακαλώ) δισκογραφικό εγχείρημα, να εμπλουτίσουν τα ηχογραφήματά τους με διάφορες ενδιαφέρουσες συμμετοχές από τη διεθνή metal σκηνή όπως αυτές των David Ellefson (Megadeth), Blaze Bayley (ex- Iron Maiden), Michael Gilbert (Flotsam and Jetsam) και Steve Conley (Flotsam and Jetsam).

Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία, όπως και link για την online αγορά του, θα βρείτε στο site της ROAR! Rock of Angels Records, στον παρακάτω σύνδεσμο: www.roar.gr/shop/memorain-duality-man

Μείνετε συντονισμένοι στις διαδικτυακές σελίδες της μπάντας και της δισκογραφικής εταιρείας, για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες και ενημερώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

• ROAR! Rock of Angels Records: www.roar.gr | www.facebook.com/RockofAngelsRecords
• Memorain: www.facebook.com/memorain 

74