DEATHRONED: “The Curse of Power” EP

Έρχεται και θα ξυρίσει οπίσθια!

Αποκαλυπτικότατο EP από τα γαλλάκια ονόματι Deathroned, που εμφανίστηκαν πριν 3 χρόνια στο Παρίσι βγάζοντας ένα demo (“Fallen in Vain”) κι ετούτο το μήνα ετοιμάζονται να εξαπολύσουν και το πρώτο τους EP με το όνομα “The Curse of Power”.

Αγνό, χυδαίο, παντελονάτο, ένα πράγμα “πάρτοσταμούτρασου” βρε αδερφέ είναι ίσως η πιο ακριβής περιγραφή για αυτό που ακούγεται από τα ηχεία.

Οι επιρροές είναι ξεκάθαρα από την πιο δημιουργική εποχή του thrash metal κι από σχολές τύπου Sodom, Violent Force, Kreator, Exodus, Razor κι αποτυπώνονται πανηγυρικά στα 4 τεμάχια του δίσκου, συν το 1 instrumental.

Τριάδα όλεθρος με τίγκα φυσική ηχογράφηση, φτύσιμο στα μούτρα από τον τυμπανοκρούστη και ξυράφι εξάχορδη που δεν έχει σταματημό. Ο frontman, έχοντας όλο το πάθος για καυγά βγάζει τα σωθικά και τις τσιρίδες του από το βάθος του πηγαδιού κι ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει! Τέλος, το εξωφυλλάκι έρχεται να κλείσει την υπόθεση “Oldschool Thrash Metal  record” παραπέμποντας (εμένα τουλάχιστον) σε Nuclear Assault φάση.

Είναι διαμάντι, πάρτε το!

428

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.