WARRIOR SOUL: Κυκλοφόρησε live studio performance video του "Punk and Belligerent" γυρισμένο στην Ελλάδα

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Η εταιρεία παραγωγής και προώθησης 3P Lab, έδωσε στη δημοσιότητα ένα live studio performance video των Αμερικανών acid punk rockers WARRIOR SOUL, για το τραγούδι “Punk and Belligerent”. Το video έχει κινηματογραφηθεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Artworks Studios, ενώ την περασμένη Κυριακή 17 Ιανουαρίου, έκανε την πρεμιέρα του στο Mad TV, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής TV War, που αποτελεί “παρακλάδι” της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Metal Hammer.

Δείτε το εδώ:

Στο video η μπάντα φαίνεται σε εξαιρετική φόρμα, γεγονός που θα κληθεί να επιβεβαιώσει και κατά την προσεχή ζωντανή της εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, 2016 και πιο συγκεκριμένα στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή), μαζί με τους –επίσης Αμερικανούς- Barb Wire Dolls, για τους οποίους ενημερωθήκαμε πως επίσης πραγματοποίησαν live studio session για λογαριασμό του TV War, το οποίο αναμένεται να προβληθεί προσεχώς.

Οι WARRIOR SOUL, σε αυτή την νέα έλευσή τους επί ελληνικού εδάφους θα βρεθούν σε 4 ελληνικές πόλεις, για αντίστοιχο αριθμό εμφανίσεων, ενώ στο πλευρό τους (πλην της συναυλίας της Αθήνας) θα βρεθούν οι ανερχόμενοι εγχώριοι punk metallers CEMETERY DANCE.

Δείτε τις ημερομηνίες της mini tour παρακάτω:
• 20.01.16 – Death Disco / Αθήνα – info: http://goo.gl/wIBW0k
• 21.01.16 – Beatnik / Ιωάννινα – info: http://goo.gl/1x84Tq
• 22.01.16 – Larissa Sports Center / Λάρισα – info: https://goo.gl/fimS36
• 23.01.16 – 8Ball Club / Θεσσαλονίκη – info: https://goo.gl/WcJ13e

153